Reklama

Reklama

Sladký domove! - Série 1 (2020) (série)


Epizoda 1 (S01E01)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Čcha Hjon-su se přestěhuje do bytu ve zchátralém věžáku Green Home, kde bude bydlet sám. Krátce nato zahlédne v bytě svojí sousedky něco hodně znepokojivého. (Netflix)

Recenze (5)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klidně by z této jedné epizody mohl být celovečerák. Začíná koncem, představí všechny postavy, odhalí co je hrozba... , americký seriál by už neměl dál co nabídnout. Jenže Korejci prostě umí pracovat s prostorem mezi příběhem a postavami skvěle, takže už od první minuty víte, že to nebude jen vyvražďovací zombárna. Vadila mi moderní korejská hudba, ale samozřejmě mrknu, co bude dál. ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co tam dělaj rusíci? Není to snad korejskej seriál? One once said thateven the thickest darkness disappears with the faintest light. This is a story about us, the ones trying to find a reason to live in a world where this is even harder then merely surviving. No, todle možná bude stát za komentář. No myslim, že mám dost. Má to pomalej rozjezd. No, je to jiný. Ale zase tam mám titulky. Everything is Gods will. Jednu epizodu! I guess you play on guitar. I play the bass. I have a Bible bcs I m going to church today. Since its Sunday (1893). Thats nice. Už jsem myslel, že si ji otevřu sám! To není dobrý znamení, když mu z kapsy vypadne izolační páska. Všechny ty LCDéčka, a nuděj se snad víc než já - ale v běžným životě. Znudění dobou! Mužou šukat. To je evidentně taky nebaví. Go and ask questions at school. I got kicked out for setting the school on fire. I m going to kill myself anyway. No jesli hraje Halo, tak se mu ani nedivím. Dělej, pust ji dovniř. Tadle příležitost se ti nemusí naskytnout dvakrát. Ted je nejvíc zranitelná. No, měl jsem počítat s tím, že to bude něco v duchu Silent Hilla. Ale má to komediální prvky, což dost ruší atmosféru. I m hungry. Open the door! I will be quiet! Koukám, že hraje i baseball. Just report me as dead. Every operator is currently busy with disaster reports. Please wait a moment. Jééé, svině s čoklem. Doufám že to pořádně odsere. Its open. You are all getting out thanks to me. To je retard! Tam byly zajištěný za mřížema a on to tam pustí.krev na každým patře, několik očitých svědku, venku probíhá apokalypsa, debil zvedně mříž. Jen tak dál! Tak nástup to bude mít hodně rychlej. Put it back down. Korejci maj smysl pro humor. Lidé budou zmírat strachem a očekáváním toho, co přichází na celý svět (Luk 21/26). Nemá váhu na to, aby ho tam srazil. A děvka ho odhodí dvacet metru. What was that? It wasnt human. Hele, armáda. Jsou zachráněni. We are paying so much tax. They cant even take care of one monster. Its not just one. Whats going on? Maybe the world is finally coming to an end. To sis všimnul brzo. Copak, nadejchal ses moc ředidla? ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod nebyl úplně špatný, ale problém jsem měl se začátkem. Místy tragický scénář a trošku problém se vyznat v postavách. Nakonec nám jich pilot představil dost. Druhá půlka byla už zajímavější. Místy se dostavila i zajímavá atmosféra. Miluju, když se něco děje a takovej uzavřenej barák evokuje atmosféru už sám o sobě. Navíc, když je venku nebezpečí a to se chce dostat dovnitř. Viz atmoška z úsvitu mrtvých. Když se pak objevilo první monstrum, hned mi bylo jasný, že korejská kinematografie u moderních počinů sází na efekt. A některé záběry na monstra ve stínu různých barev a světel na nočním sídlišti, tak to chvílemi vypadalo jak ve fotorealistky vypadající hře. Kdyby to jednání lidí nepůsobilo jak komicky občas a ten úvod by byl propracovanější, byl by to celkem hustý otvírák. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto skvělý úvod. Trocha divných a zakrvácených lidí v domě měnící se v divné cosi, přesto to není klasický "hospodový pátek". Taky něco hodně hnusnýho před barákem, co chce všechny zabít, přestože to není "ten divnej typ od vedle". První díl je hlavně o představení postav a ukázání tajemna, protože nebezpečí není jenom venku. Super  :) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Když se nájemníci snaží dostat monstrum z domu, tak přitom hraje „Warriors“ od Imagine Dragons. (Duoscop)

Reklama

Reklama