Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick Fury se dozvídá o utajené invazi Skrullů na Zemi. (Disney+)

Recenze (49)

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidem asi stačí málo ke spokojenosti - dle komentářů, protože spousta z vás, dementů, tady ejakuluje blahem. Ale zpět k hodnocení. Charismatický Nick se vrátil na Zemi, aby se prošel po ulicích Ruska, vedl pár nudných dialogů a nakonec si na nehezky připraveném place i zažil nějakou nepřehlednou "akci a přestřelku". A tím to zakončím stejně nudně a bez spoilerů, jako celý první díl. Špionážní drama prej.. Nevím. Dramaticky jsem úvodní díl přežil až do konce a uvidím, zda-li se přemůžu pokračovat. ()

panvasik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věřil jsem, že to dopadne dobře... Jasně pár nejasností se samozřejmě najde, ale není to nic strašného a přestřeleného. Samuel jako bezdomovec, který se vrací na Zemi a jde vidět, že viditelně zestárl (problémy s kolenem, má problémy s viděním a už to není ten starý známy Fury) je fantastický a z jeho strany, jsem vlastně ani v nic jiného nečekal a věděl, že tady mít obavy nemusím. Emilia Clarke potěšila coby dcera Talose. Nikomu nemůžete věřit, protože se jenom v této epizodě stalo pár překvapení, které jsem nečekal. Jako další co mi udělalo radost je to, že to nese atmosféru Winter Soldiera. Nebáli se i udělat pár větších kroků, třeba zabitím jedné z důležitých postav MCU. Menší role Martina Freemana taky potěšila :) Těším se na další epizody, které doufám, že nespadnou kvalitou níže, třeba nedej bože do podprůměru. 7,5/10 ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák Fury. Proč se do něj všichni musí trefovat a utvrzovat ho v tom, že stojí za starou belu? Tenhle tón mi vůbec nesedí. Každopádně rozjezd je to zatím velmi pomalý a i když je hodně brzy na to, abych cokoliv předpovídal, působí to hodně natahovaně. Skrullové chtějí ovládnout Zemi, aby si z ní mohli učinit svůj domov, a toho chtějí docílit tím, že vyhodí do vzduchu civilní cíle? What's the point? Krom toho samotný nápad se Skrully, kteří se dokáží proměnit na jakéhokoliv člověka je dost přitažený za vlasy, protože působí až příliš owerpowered. Kdyby tvůrci stanovili aspoň nějaké hranice, že mimo svou podobu můžou Skrullové zůstat třeba max. hodinu, tak bych ani necekl. Takhle se můžou proměnit na kohokoliv po libovolnou dobu? Co jim brání v tom rozvracet stát pěkně odshora? ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Pro mě zatím asi rozhodně nejočekávanějši seriál od MCU. Jako Loki byl v pohodě ale zbytek spíše ztrátu času. A teď tu máme doopravdy velký event, který je v komiksech, prý velkou událostí. První díl naznačuje, že by tomu tak mohlo skutečně být. Ale jsem dost v šoku, jak se Fury hýbe nevím jestli je to přihrane a nebo jestli Jacksona dohnal čas, tak jako tak to nevypadá vůbec dobře. Oceňuji zabití mé oblíbené vedlejší role. Jasně přežila toho hodně a mohla by být zabita grandiózněji ale to je prostě život. Karty jsou rozdány, tak uvidíme. ()

Kraty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hele tak první epka docela dobrá jen.... Nevím no, asi jsem to čekal lepší, působí to trochu sterilně, vůbec necítím že by se tam měla atmosféra krájet, nevím čím to je prostě to je zatím takový neslaný nemastný no, zatím dávám první epizodě 4/5 s odřenýma ušima a asi takových 6/10, uvidíme co bude dál 🤷🏻‍♂️ ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Sonya (Olivia Colman) v epizodě zmiňuje zpěváka Paula Robesona, jenž byl známý svým levicovým smýšlením, sympatiemi ke komunismu, a který často navštěvoval Moskvu během 2. světové války a Studené války. (NiWi)
  • Úvodní sekvence byla vytvořena pomocí umělé inteligence. Aplikovala ji společnost Method Studios, která se postarala u seriálu o vizuální efekty. (jirikzaboj)

Reklama

Reklama