Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naděje pro lidstvo spočívá na Furyho bedrech. (Disney+)

Recenze (31)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve finále už ani nejsem zklamaný, neboť jsem věděl, do čeho jdu a co mě čeká. Marvel ukázal opět svůj standard, kdy na seriálech opravdu, ale opravdu nezáleží. Fury se vrátil na své místo ve vesmíru a všechny figurky jsou zpět na svých místech, jakoby se nikdy nic nestalo. Gravik se stal dalším zbytečným záporákem a když už v "Tajné invazi" nemůžeme mít Avengers jako v komiksech, alespoň jsme dostali v rámci určité nostalgie pohled na jejich schopnosti. Seriálu mi je upřímně líto. Nebyl špatný, ale tím, že nemá žádnou váhu, tak v očích diváků klesá. Ve finále je to jen malý prd, který se rychle vyvětrá. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelné jak málo mnoha lidem stačí. Všechno, až na tu směšnou digifackovanou bylo předvídatelné a tím pádem nezbylo nic, co bych mohl vyzdvihnout, nebo pochválit. Doufal jsem, že si tvůrci nechali na závěr nějaké eso v rukávu... jenže scénárista evidentně nejen neumí šachy, ale nezvládá ani poker. Vypotil pouhou variaci na... chodí Pešek okolo... . MCU seriály jsou zatím velké zklamání. ()

Reklama

Patricius_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Secret Invasion - Epizóda 6  Šiesta a finálna epizóda seriálu Secret Invasion je úžasným zakončením tejto série. V tomto záverečnom diele sa všetky niti príbehu uzatvárajú a pravda o mimozemských infiltrátoroch je odhalená. Táto epizóda nás prináša obrovské množstvo emócií a akcie. Postavy sú postavené pred rozhodujúce momenty a ich charaktery sú testované. Dlho očakávané stretnutia a konfrontácie prinášajú do príbehu dobre vyvážený mix napätia a nečakaných zvratov. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže jak to dopadlo? Vlastně docela dobře. Finále se povedlo na všech frontách. Bohužel je jasné, že to bude mít své následky a moc ráda to zjistím dal. Překvapivě finální souboj nebyl zase tak blbej, jak jsem čekala, palec nahoru  :) Ale kroutila jsem u něj hlavou stejně jako o konce čtvrtého dílu... ()

exree 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechno blbě? Jakože nejhorší díl... Minulý díl mě navnadil, ale to co bylo tady bylo fakt zklamání. Místy překombinované scény "na efekt" bych i dokázal odpustit, ale ten super skrull vs super skrull fight fakt ně. Potenciál z toho udělat solidní bitku tam byl, potenciál naházet tam hromadu referencí tam byl, ale to zpracování bylo prostě otřesné. Sakra vždyť tam mohlo být třeba "I am groot" vs "I am groot", nebo hulk smash vs hulk smash. Ale ne. No a finální "zabijem je všechny", wow. Jako v kombinaci s tím plotem ve stylu že Fury slibuje Skrullům že jim najde planetu (to je jako fakt tak těžké najít nějakou planetu? Thanos brečel že je ve vesmíru moc lidí a málo zdrojů, ale Skrullové prostě musí zakempit na Zemi, na tom jediném místě kde skoro žádní jiní ufoni nežijí, kromě pár vyjímek), že nepovolá nikoho z Avengers protože je to osobní bla bla, a jak mu na Skrullech strašně moc záleží, a pak stejně nechá prezidenta aby všechny Skrully nechal povraždit (ok, jemně mu vynadal, ale jako fakt?). A zakončení stylem heh, to je jedno, Kree už stejně nechcou fightit takže můžete jet dom. Ok no. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama