Reklama

Reklama

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

No kdybych se díval na Žralokonádo, tak tam mi mizerné herecké výkony nevadí, protože to k tomu patří. Když se budu dívat na něco serioznějšího, a ten herec to úplně nedává, tak je to samořejmně špatně, ale je třeba do toho zahrnout další aspekty. Jako scénář, režie, jak sou na tom další herci, a ten herec pokuď byl špatný i v minulosti, tak mně to v tomhle směru nemůže překvapit, pokuď nebyl a v předchozích filmech podával buď dobrý, výborný a nebo nadstandartní výkon a teď hraje špatně, je třeba se zeptat, proč tomu tak je. Gal Gadot rozhodně neni špatná herečka, dokonce si dovolím tvrdit, že některé filmy, svým výkonem hodně tahá nahoru, to že hraje podle mizerného scénáře a chaotické režie, která neví co vlastně chce, neni její chyba, opakuji NENI JEJÍ CHYBA. Takže já se těším na ni v tomhle filmu, jen mám mírné obavy co se týče změny režisérky. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Naštěstí, naštěstí, tenhle film neni určen pro tebe a ani pro tvoji věkouvou cílovku, tenhle film je určen pro lidi co mají rád filmy a chtějí z nich mít nějaký požitek. 

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

No jako, tohle neni úplně dobré, Jenkins se možná nepovedla druhá WW, ale když mluvila o tomhle filmu, tak oněm mluvila jako o svém dítěti, pyšně, hrdě a šťastně, že může natočit něco, co pro hodně znamená. Kari Skogland možná jako nenei špatná režiséra, ale tohle je fakt velký projekt, jako fakt velký a potřebuje to mít pevnou a jistou ruku. Což podle mně Kari úplně nemá, ale možná se pletu, rád bych se pletl, ale bojím se téhle změny.

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

Tak Jenkins prý nakonec režírovat nebude, zůstane jen jako producentka... WW84 sice byla sra*ka, ale jak řekl Toren v jednom videu - WW1 jí už nikdo neodpáře, chemie mezi postavami tam vcelku fungovala a vizuál též nebyl nejhorší... Hádám že teď na post režisérky obsadí nějakou nezkušenou a netalentovanou nádheru... Iluze, že by režíroval muž a Gadot nějak zlepšla své herecké dovednosti si nedělám...

https://variety.com/2021/film/news/patty-jenkins-departs-gal-gadot-cleopatra-movie-1235127187/

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

Hmm, jsem opravdu zvědav... Gal Gadot je nesmírně sympatická, ale dost pochybuji, že zvládne utáhnout roli v životopisném dramatu... Patty Jenkins ve mne příliš důvery rovněž nevzbuzuje, po WW84 se zejména obávám o vizuál a green-screeny :(

PS. Chystaný politický thriller ve stylu Game of Thrones o kterém mluvil Villeneuve už je hádám pasé?

Související novinky

Gal Gadot a remake Hitchcockova thrilleru

Gal Gadot a remake Hitchcockova thrilleru

12.01.2022

Studio Paramount Pictures chystá remake klasického romantického thrilleru Alfreda Hitchcocka z roku 1955, Chyťte zloděje. Ten se točil kolem postavy bývalého profesionálního lupiče v podání Caryho… (více)

Kleopatra mění režisérku

Kleopatra mění režisérku

07.12.2021

Režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman, Zrůda) v krátkém časovém horizontu opouští již druhý velký projekt. Po zprávě, že se filmařka vzdala svého Star Wars projektu Rogue Squadron tak přichází… (více)

Star Wars Patty Jenkins odloženy na neurčito

Star Wars Patty Jenkins odloženy na neurčito

08.11.2021

Oznámení chystaného Star Wars filmu Rogue Squadron od režisérky Patty Jenkins (Wonder Woman) přišlo kdysi s velkou pompou. Nyní se ale zdá, že dostanou přednost jiné projekty, zatímco Disney snímek… (více)

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

04.11.2021

Hrané adaptace klasických animovaných hitů se studiu Disney v posledních letech velmi dobře vyplácí, není tedy divu, že po Popelce, Knize džunglí, Krásce a zvířeti, Dumbovi, Aladinovi a Mulan nyní… (více)

Reklama

Reklama