foto

Kari Skogland

  • nar. Ottawa, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Štvanec IRA
2007 Tvář anděla
2006 Žij rychle! (TV film)
2005 Norco: Pod palbou (TV film)
2004 Hokejová máma
2003 Svět řeky (TV film)
2002 Sniper
2001 Zebra Lounge (TV film)
2000 Nature Boy (TV film)
Odvážná láska (TV film)
Size of Watermelons, The
1999 Kukuřičné děti 6: Návrat Izáka
1998 Bílé lži (TV film)
Nedostupná pro kovboje (TV film)
1997 Protitah

TV seriály

2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Women's Work (S02E08)
After (S02E07)
Other Women (S02E04)
další epizody (4)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Night (S01E10)
The Punisher (TV seriál)
Resupply (E04)
Živí mrtví (TV seriál)
Zásadní otázka (S07E11)
2016 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 50 (S04E11)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The Rat (S04E06)
2015 Mistr popravčí (TV seriál)
Zkouška početí (E05)
Sons of Liberty (TV seriál)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Kobalt (S01E05)
Co se nevytratí (S01E04)
Penny Dreadful (TV seriál)
Memento Mori (S02E08)
Tyran (TV seriál)
Druhý bratr (S02E06)
Živí mrtví (TV seriál)
Příští svět (S06E10)
2014 Power (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E08)
Loyalty (S01E07)
Vikingové (TV seriál)
Ivan Bezkostný (S02E08)
Krvavý orel (S02E07)
2013 Pod kupolí (TV seriál)
Žízeň (S01E06)
Epidemie (S01E04)
Longmire (TV seriál)
A Good Death Is Hard to Find (S02E12)
Policajt (TV seriál)
Snílek (S02E12)
Borgiové (TV seriál)
Vlk a beránek (S03E05)
Očista (S03E02)
Tvář smrti (S03E01)
The Killing (TV seriál)
Seventeen (S03E03)
2012 Borgiové (TV seriál)
Obléhání Forli (S02E07)
Volba (S02E05)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Kluk s modrým zvonkem (S03E04)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Pouštění žilou (TV seriál)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Cra$h & Burn (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2005 Terminal City (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Lžeme si (S01E08)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Sins of the City (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1994 Dead at 21 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Tvář anděla
2000 Nature Boy (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2007 Tvář anděla
2000 Nature Boy (TV film)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2013 Borgiové (TV seriál)
Relikvie (S03E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace