Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Expert na bojová umění kung-fu Leung Chung Yau (Ka Yan Leung) je na útěku před svým nevlastním bratrem, jelikož se o svatební noci pokusil znásilnit jeho ženu. Jeho nevlastní bratr je rovněž mistrem bojových umění a neúnavně Leunga pronásleduje. Leung žije v neustálém strachu, že jej i se ženou jednoho dne bratr zabije. (Epistemolog)

(více)

Recenze (11)

Idaho 

všechny recenze uživatele

Na akční film komplikovaný děj se skvělou choreografií, v němž exceluje hlavně skvělý Leung Kar Yan -Beardy - který se tímto filmem dostal mezi mé akční oblíbence. Kdo si v tomto filmu všimne Karla Maky, ať mi napíše zprávu, má u mě malé plus ^_^. 80 % ps. já pochopitelně vím, koho tam Karl Maka hraje, to je jen taková kvizová otázka ;) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

"TOTAL - kung-fu - INFERNO"!!!!! ... Strašlivej masakr, navíc s docela zajímavým dějem a pár nečekanými zvraty. Ale hlavně 90% děje je jen akce a to tak masakrózní, že jsem si u konce už říkal, že ti borci nejsou snad ani lidi, ale stroje ... :-)) Leung Kar Yan si to zde dává fakt ve velkým stylu!!!! Jeden z nejlepších kung-fu flicků, jaký jsem kdy viděl. Vidět tohle v dětství, tak asi druhej den vymlátím celo školní třídu!! :-D ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Výborná klasika HK snímku s prezentací bojového umění. Už začátek uchvátí jak precizně se pracovalo se stíny a světlem. Na režijní stoličce se usadil Sammo Hung Kam-Bo a je vidět, že moc dobře věděl co dělá. Ujal se i jedné z rolí, která však měla především komický charakter. U něj to ani nepřekvapí, neboť v podstatě vždy dělal to samé co Chackie Chan. Vážnějším roli si vzal Ka Yan Leung a nutno podotknout, že tu vypadá vcelku sympaticky. Děj je dobře propracován ve všech odvětvích. Vážnost a komičnost se nijak vzájemně neruší a scény soubojů jsou už jen vynikající přehlídkou bojového umění, kdy jako obvykle dojde k vrcholu na samém konci. Snímek v Česku méně známý a je to škoda. Mezi horou takovýchto podobných skutečně vyniká. ()

Iku75 

všechny recenze uživatele

Výborný kung-fu film , bohužel České distribuci se stále vyhýbá . Bojová scéna na konci filnu mezi  Kar Yan Leungem a Wilsonem Tongem je téměř ve všech scénách dublovana Biao Yuenem pád přes stolek kde si záměrně kryje tvář rukou , pohyby nohou , kamera shora při souboji . Pro fanoušky kung-fu filmů povinnost . ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hardcore kungfu. Sammo Hung opět nezklamal. Netradičně tvrdé souboje, při nichž se bijci skutečně potí a cedí krev. Victim navíc místy překvapí záblesky něčeho odvážnějšího než je jen milá a dětsky naivní představa o charakterním herectví a v závěru nabere až nebývale krutých rozměrů. Bohužel záhy hloupě a zbytečně zahozených. Přesto je to jen nevyužitá přidaná hodnota, na kráse to této žánrové perličce nijak neubírá. Plná palba. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama