Reklama

Reklama

Než přijde pan Bojangles

  • Francie En attendant Bojangles (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý Gary žije se svými výstředními rodiči a exotickým ptákem v pařížském bytě. Každý večer jeho matka Camille a otec Georges tančí na oblíbenou píseň Pan Bojangles. Domov je místem plným zábavy, fantazie a přátel. Úžasná, ale nepředvídatelná Camille se však propadá stále hlouběji do své mysli a Gary ji společně s otcem musí zachránit. (HBO Max)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (4)

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za snahu, příběh a herecké výkony. Především malý Gary byl vynikající. Úplný konec jsem si nepochopil, každopádně nesouhlasím. Většinu filmu je to ale ztřeštěná blbost, kterou jsem přeskákal, to nešlo dát. Třeba se to někomu líbí, mě tenhle styl vůbec. Určitě by to šlo pojmout mnohem lépe a mohlo z toho být slušné drama s nějakým posláním, kdyby se pozměnil úplný konec. ()

Dstar 

všechny recenze uživatele

Priběh opravdu nic moc , ovsem herecke vykony nadprůměrné...60% za mě...čili v korelaci s hodnocenim ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na to celkem zvědavý, protože Virginie Efira na to na svém Instagramu lákala už několik měsíců před premiérou, a vůbec jsem netušil, o čem to má být, ale její výskyt tam mi byl dostatečným důvodem, abych to chtěl vidět. Když jsem se k tomu konečně dostal, byl jsem ale docela zklamaný, protože mě moc nebaví tenhle typ dobových filmů, které "jen" útrpně sledují pár vybraných postav v čase, a v tomto případě mě to ještě otrávilo tím kontrastem mezi dokonale bezstarostným úvodem na Riviéře v r. 1958 a totálně depresivním závěrem cca o 10 let později ve španělské Valencii. Já se divím, že tyhle filmové výlety do "starých zlatých šedesátek" pořád někoho baví točit a že tenhle typ vyprávění ještě na někoho může udělat dojem (jeden komentář na IMDB to dokonce označuje jako "a life changing movie"), protože mně to celé přišlo strašně neživotné, umělé a prázdné - jak první bezstarostná polovina, tak ta smutná druhá. (Vlastně mi to tím tragikomickým nesouladem připomnělo snímek Pěna dní, v němž si mimochodem rovněž zahrál Romain Duris, a který byl stejně jako tento také natočen coby adaptace úspěšné literární předlohy). A celou dobu jsem přemýšlel, komu by se vlastně ten film mohl líbit, a napadl mě jenom ten typ lidí, kteří nevynechají žádný ročník festivalu francouzského filmu, protože přesně ti by to museli zákonitě milovat, protože je to skoro jako natočeno na zakázku přímo pro ně, ale jinak už moc nevím. Snad jen fandové Virginie Efiry, která zde herecky zcela exceluje a mimochodem se zde ukáže zcela nahá, a je nutno říct, že zde ve svých 44 letech vypadá více než dobře. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Podle mě nebyla matka Camille výstřední ,ale duševně narušená osoba.Chlapec jako  vypravěč popisoval své sny. A celé to schylovalo k tomu ,že konec byl takový jaký byl. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama