Reklama

Reklama

Zapretnaja zona

  • Bělorusko Запретная зона (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rok 1989, 50 km od Černobylu. Skupina přátel jede na výlet. Při raftingu po řece mladí lidé zabloudí a ocitnou se v zakázané zóně. Náhodou způsobí smrt někoho cizího a najdou i peníze. Události se nyní vyvíjejí nepředvídatelně. Jak se bude chovat každý účastník cesty? Vzájemná nedůvěra, strach, žárlivost a pytel peněz, který může všechno napravit, nebo také zničit. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nic neutuží správný komsomolský kolektiv lépe, než společně vykonaná vražda. A čím brutálnější, tím je pak pouto pevnější. Málčici jsou za geroje a testosteron jim teče i ušima, děvušky zase nějaký ten mord rozrajcuje víc, než četba Puškina, u táborových ohňů je pak ještě po mnoho večerů o čem povídat a při všech dalších budoucích setkáních nad stakanem vodky nač nostalgicky vzpomínat. Ale to platí jen v ideálním případě, tedy v dobré partě. Pokud jste ovšem nesourodá sídlištní grupa sovětské omladiny, která má společného pouze to, že navštěvovala stejnou základku imeni V. I. Lenina, nemůže to dopadnout dobře. A když je ve hře navíc ještě ruksak plný radioaktivních rublů, po černobylských hvozdech pobíhají početné smečky zdivočelých čoklů, táborníky ostřeluje přízrak v pláštěnce a plynové masce a na nejbližší vokzál je to třicet verst, charaktery se postupně odhalují až na kost. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál prostředí Chernobylu, maskovaného vraha (cca tam byl 5 minut) a divokých psů. Uši mi trhala ruština nebo co to bylo. Jinak to byl asi první běloruský film co jsem viděl. Doba ve které se to odehrává je mi odporná. Zas na dlouho rusko jazyčný film vynechám.... ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

To čumim , na to , že se to odehrává od nás směren na vastok a neúřaduje tam ani Majkl ani Džejsn , tak je to napínák , jak má být , to prostředí je šmakózní a herci vybraní parádně. Spokojenost , takhle se to má dělat , přátelé z naší kotliny , kteří si říkáte režiséři. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama