Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Praštěný fotr, tedy dobrodružný otec, vyráží vytuněným autem se dvěma malými dcerami směr Ukrajina, Gruzie, Ázerbájdžán, Kazachstán, Uzbekistán a Kyrgyzstán. Přičemž na začátku ani neví, jak se vrátí ze své 100 dní trvající cesty zpět domů. To vše v novém pořadu Fotr na tripu z míst, kam se bojí i otrlí cestovatelé! (TV Prima)

Recenze (36)

kachie 

všechny recenze uživatele

Ten názov je otrasný, ale veľmi mi vyhovuje štýl točenia aj rozprávania, aj krajiny, ktoré sú tam zobrazené. Párkrát som dokonca využila rady a tipy odtiaľto na svojich dovolenkách, napriek tomu, že na dov. auto nikdy nepoužívam a cestujem skôr vlakom/letecky. Ale chápem, že to nemusí sadnúť každému... Za mňa je to skvelý nápad. Vôbec neriešim, že deti hovoria naučené repliky, alebo či tam s nimi bola celú dobu aj manželka..... (Najlepšie epizódy zo severských krajín a Škótsko, Írsko...) ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Pěkné záběry navštívených míst nejsou všechno. Dobrý cestopis dělá z poloviny průvodce a jeho komentáře. A to je v tomhle případě "expert Pepa", snad největší trapák, co se pohybuje v pořadech o autech na českých televizích. Jen těsně trůní nad Soukupem (ale ten je spíš psychopat než trapák). "Pepovy" tzv. "vtipné komentáře" (kdo že se jim směje?), límec u trika neustále ztopořený a nápis na autě "expert Pepa" jednoznačně ukazují s kým máme tu čest. S individuem, které se podílelo na zničení kdysi solidního pořadu o autech. Navíd: 20% stopáže jsou jen znělky a předěly. Takže za mě jedna hvězda za navštívená místa, vše ostatní je odpad. ()

Reklama

mia.com 

všechny recenze uživatele

S manzelem tento porad naprosto milujeme! Cestovani originalni, neotrelou a zabavnou formou. Dozvite se nejen historicke pozadi danych mist, zajimavosti, ale i prakticke tipy, pokud byste se tam taky vydali. Koncept pani Columbove je zvlastni, ale zase originalni. No a sledovat holky jak rostou, je opravdu kouzelne. Takze doufame, ze tech rad bude jeste hodne. Na kazdou se moc tesime. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Milý roadtrip pořad s neotřelým nápadem, jak vyrazit do nejméně mainstreamových oblastí světa s téměř nejmenšími možnými cestovateli. Už jen proto, že procestovali mnou tak vyhledávané destinace, jsem si tuhle podívanou nemálo oblíbil. Teď hurá na tu současnou sérii, která slibuje ještě lepší cestovatelské cíle. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Již dloué roky nesleduji Autosalon ani jiné automobilové pořady, ale zdejšího Pepu si pamatuji i já. Očekával jsem, že tento nový pořad bude o tlačence nějakého vozu, kde se teda podíváme i někam mimo republiku. Avšak výsledek je překvapivě zábavný a dokonci i pepovi ratolesti jsou zábavné. Pohled na ty různé země a krásy jsou pojaté také velmi pohodově a o něco jinak jak v běžných dokumentech. Zábavný pořad, který pravidelně nesleduji, ale když na něj narazím, tak jej nepřepínám. 4z5 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama