Reklama

Reklama

Recenze (3)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Začína sa to zostra parádnou akciou v ženskej väznici, kedy unikne trio väzenkýň a policajtka ich mastí hlava nehlava. Ešte to chvíľu pokračuje rozkošným výcvikom elitnej policajtky, ktorá rozkope o dve hlavy vyššieho karatistu, ale potom príde nudná romantika a vata a vata a keď príde zápletka o infiltrácii, skončí sa to skôr, než to začne byť zaujímavé. Ale ženské sú krásne! ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Typický Frost v jakémsi jemně sexistickém krimi s nádechem exotiky...Stroze oděné nádherné dívky, zde převážně v bikinách, rychlá akce, násilí, nějaká ta nahota, sex, ale i třeba automobilové honičky, to vše samozřejmě velmi levně, ale i zábavně...V hlavní roli bývalé bachařky je atraktivní, věčně usměvavá rusovláska Sondre Currie (Lacy Bond). Po jednom překaženém vězeňském útěku nastává zlom v její kariéře, kdy je vyškolena jako supercop a má za úkol zneškodnit bandu ženských pašeráckých gangsterů vedenou starou Maude (Elizabeth Stuart) a jejím přítelem, mladým udělaným Doctorem (Philem Hooverem), docela hukot! Kdo ještě stál za zmínku, tak to byla černoška Jeannie Bell (známá z T.N.T. Jackson). Spiknutí není tak vypečené, film může místy i dost nudit, ale scény bojového umění (judo-karate) jsou choreograficky překvapivě dobré, více uvěřitelné než třeba z Hong-kong produkce, navíc místy opravdu surové..Úvod filmu, masové uprchnutí z vězení vzbudilo u mě velké očekávání, pak film trochu ztrácel tempo, nicméně o zábavu bylo postaráno téměř nepřetržitě. Scéna na lodi, kde je ženskou osádkou doslova zmasakrován Lacyn přítel Frank, byla pořádně surová...Ve filmu si menší role zahrál sám reřisér Frost, ale i např. Wes Bishop, oba známí veteráni exploitace..Film se obešel bez jediného výstřelu, což je opravdu zajímavé!!! Komentář zde jako první v pořadí... ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Tak hlavní hrdinky jsou opravdu kočky, ale jinak je to takové blboučké, byť občas násilné. Z počátku filmu chvílemi jeden uvažoval, zda to nemá být komedie, ale asi ne. ()

Reklama

Reklama