Reklama

Reklama

DOTA: Dračí krev - 3. kniha

(série)
  • USA Book 3
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Přichází čas, aby odvážní bojovníci porazili houževnatého nepřítele. Přinese ale nejvyšší oběť natrvalo mír do všech světů? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, a sme na konci. 3. séria je opäť krásna na pohľad, plná zvratov, skvelej hudby (tá bola skvelá furt ale tu som si to nejak viac uvedomoval) a zbytočne filozofických dialógov no páčilo sa mi že postavy skúmame z rôznych uhlov a viac hĺbkovo. Prvé dve epizódy rýchlo vyriešia zápletku celého seriálu. Odvážny ťah ktorý nie každému bude po chuti keďže potom dostávame viac umiernené ale zato zaujímavé blúdenie v temnotách. Nechcem spoilerovať ale verím že takéto niečo netipnete dopredu. Ide možno o zbytočné naťahovanie ale musím povedať že sa mi páčilo. Táto séria mi proste sadla. A možno aj najviac oproti ostatným ajkeď je to viac o vkuse ako o objektivite. Záver bol tiež fajn, emočne aj scenáristicky a konečne som sa počas sledovania až tak nestrácal v príbehu. A ak aj občas áno tak nie tak moc ako predtým. 8/10 ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady scénáristům už vyloženě došlo a zdálo se mi, že příběh je rozplánovaný na ty cca 2 série, ale nevycházelo to ukončit v té druhé. Vskutku, první 2 epizody byly pomyslné poslední stránky a po nich nastal nepotřebný křečovitý epilog, kde si všichni museli vyřešit své vnitřní komplexy, společenské nesrovnalosti ve vztazích a jedna postava potřebovala nastolit nový řád, aby se přes svou vševědoucnost přesvědčila, že to není to pravé lotosové. Zábava se vyloženě poroučela do míst galaxie, kam se příběh poměrně ojediněle a bizarně nedostal. Dota se mi víc líbila v módu D&D fantasy, s rozvíjením charakterů, průzkumem loru a okolního světa. Nic z toho už v menu nebylo; naopak slovní handrkování všech postav nebo přehnaně přetažené bojové marasty bych si neobjednal i pokud bych neměl na výběr nic jiného. Doufám, že už se konkrétně k této dějové linii nevrátíme a o to víc budu vyčkávat na pokračování Arcanu. Nikdy bych nevěřil, že někde budu mít LoL v žebříčku výš jak Dotu. Lepší 2*. ()

Reklama

DelMann2 

všechny recenze uživatele

Jako spektákl dobrý. Očividně uvařeno aby bylo něco uvařeno. Kouká se na to ale pěkně. Prvotřídní dabing. Pokud je člověk dostatečně zainvestovanej do Doty nebo ho předešlá díla obecně chytla tak ho to bude bavit. V každém případě to je přešlapování na místě a ve finálě se nikam nepohneme. Označil bych to jako vydaření sidequest. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Jako před pár lety byly v módě osmdesátky, tak teď jsou v módě multiversa a na tomto trendu se svezla i třetí řada DOTY. Nutno říct, že trochu zbytečně, protože většina série jde odnikud nikam. Pořád to vypadá krásně a baví to, ale i přes super poslední tři díly se nemůžu zbavit dojmu, že to bylo takové zbytečné. Na Arcane nebo Castlevanii to sice nemá, ale i tak je to lepší než 95% Netflix produkce a je fajn, že i (možná zatím) poslední série neudělala seriálu ostudu. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě teď se nemůžu rozhodnout, jak moc se mi tahle poslední řada Doty líbila. Přeci jen rozřešení celého příběhu, obsáhlého v předchozích dvou sériích, přišlo hned po dvou dílech a zbytek už je jen takovou zvláštní etudou o boji jednoho tragického muže proti osudu. Říkal jsem si na konci druhého dílu „Co tu jako teď chcete ještě vymýšlet?“ a pořád si nejsem jistý, jestli jsem s předloženou odpovědí na tuhle otázku spokojený. Bylo to nutné? No asi ano, možná, nebo to alespoň v rámci jedné z postav celé dává docela smysl a seriálu to tak nakonec přidává i jednu další důležitou myšlenku o smyslu života a podstatě ideálního světa, která dle mého není úplně špatná. Bylo to zábavné? Po pravdě ani moc ne, nebo spíš jen v určitých momentech. Sice jsem během seriálu neztratil dojem, že se dívám na hodně dobrou fantasy, ale tahle závěrečná pasáž mě nechytla tolik, jako zbytek seriálu a pocit, že jde o něco důležitého, byl podstatně slabší než během sledování předchozích sérií. Zkrátka místo uspokojivého konce epické hrdinské ságy to bylo z velké části jen takové vztahové a rodinné drama. Navíc samotné finále, zkrátka to, jak to vlastně celé končí, jsem podvědomě tak nějak tušil na míle daleko. Zkrátka je to takové nepřesvědčivé, pořád dobré, ale nějak extra jsem si to neužil. Animačně opět skvělá podívaná, obsahově je to pro mě slabší. 6/10 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama