Reklama

Reklama

DOTA: Dračí krev - 2. kniha

(série)
  • USA Book 2
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Dochází k převratu, řád se hroutí a všichni hrdinové musí reagovat na výzvu k boji s děsivými silami, které hrozí tím, že uvrhnou svět do temnoty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Převládá spokojenost. Příběh je tu víc a víc zamotaný, figurek je na šachovnici opravdu hodně a často se hýbou směrem, který bych od nich nečekal. Vše působí promyšleně i překvapivě a asi jediné co příběhu brání v tom, aby mě opravdu pohltil je příliš málo prostoru. Chtělo by to asi víc času, protože takhle to vše působí opravdu docela uspěchaně, někdy trochu chaoticky a ano - zkratkovitě. Ale i tak je to velkolepá podívaná, snaha o opravdu rozsáhlou fantasy s dějem rozloženým na několika frontách a dobře napsanými postavami, kdy jsem některé měl opravdu hodně rád a za pár okamžiků na ně byl naštvaný, zkrátka nebyly mi ukradené a dokázali se vyvíjet v reakci na vše kolem. Změny a rozhodnutí postav, spolu s neustálým přeléváním síly z jedné strany na druhou, mě tu asi bavilo nejvíc. I když i kvalitní animace a fakt, že se pořád něco děje, mě dokázali udržet u obrazovky. Jo, prostě jsem si druhou sezónu užil, i když mi přišlo, že utekla strašně rychle a vše se dělo až příliš uspěchaně a zběsile. Ovšem stále je co vyprávět, některé linky sice působí aspoň trochu uzavřeně, ale jiné budí nové otázky, tak snad bude třetí série a já u ní nebudu chybět. Jediné, co mě trochu děsí, je to, jestli si budu tohle všechno za rok pamatovat. Je to dobrý příběh, spletitý, ale s tím, jak na mě všechno chrlí, se obávám, že za nějaký čas z něj spoustu věcí zapomenu a bude se opakovat to, co stalo teď před druhou řadou, kdy jsem si prostě musel celou první sérii pustit, abych si všechno připomněl... 7,5/10 ()

Fearghast 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice slabé, příběh prakticky neexistující mezi lore dumpy, které lemují nesmyslné střídání postav, hlavních cílů. Animace uchází, ale občasně přehnané využívání "3D" jen přidává k bezduchosti. Pokud to takto půjde dál poznáme dříve všech 121 hrdinů Doty .. a furt se neposuneme příběhem či vývojem postav nikam. ()

Reklama

Sashmen13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslim, že občas nevěděli co s příbehem, některé charaktery se objeví, aby je vzápětí zabili a příběh se občas plíží aby zase potom skákal mílovými kroky, ale jinak je to pořád solidní zážitek. První season nastavilo laťku a dvojka se jí zdatně drží (možná o trochu lépe). Dota je spíše již jen pozadím, svět a charaktery žijí vlastním životem (na rozdíl or Arcane). Za velké plus považuji finálnost určitých střetů, postavy zde budou umírat a povětšinou to opravdu zabolí (farewell má básnicky nadaná dragoness). Pro fandy animace a fantasy rozhodně doporučuji. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesie sa to v podobnom duchu ako prvá séria, len mi príbeh prišiel zbytočne urýchlený. Každá postava (hlavne nové) dostane dosť priestoru ale potrebovali ho ešte viac aby som si k ním našiel úplne sympatie a pochopil prečo robia čo robia. Sú tu určite šikovnejšie zvraty ako minule, akčná stránka má opäť bavila a o animácii asi hovoriť už netreba. Stále sa trochu strácam a nerozumiem mytológií na sto percent, no nemal som ani raz chuť s tým seknúť alebo zbytočne rozoberať negatíva.  7/10 ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie som veľmi spokojný. Bol som zvedavý, kam sa dej poberie po veľkolepom finálnom súboji na konci prvej série. Čakal som mocného Terrorbladea, proti ktorému sa bude treba postaviť. Miesto toho som dostal honbu za dákym Okom a neustálych rečí o svetle. Pri prvej sérií som sa sťažoval na málo postáv vybratých z hry. V druhej sérií pridali ďalšie, mal som ale pocit, že ich začlenenie do deja nebolo práve najlepšie. Že ich sem začlenili, lebo sa to vyžaduje. Crystal Maiden tu nemala takmer žiadnu úlohu, prišlo mi, že je tu len kvôli Line. Lina má väčšiu úlohu v deji, jej charakter ma ale vôbec nezaujal. Najlepšou novou postavou teda ostáva Pangolier s úžasným hlasom trúsiac úžasné hlášky. Hovorím najlepšou novou postavou. Zo starých je to stále Invoker, ktorý stojí v šedej zóne medzi dobrom i zlom a z celého osadenstva ma bavil najviac. Pochválim taktiež finále, ktoré bolo opäť epické, ešte viac ako pri predchádzajúcej sérií. Veľmi som sa tešil, ale som sklamaný. Bude tretia séria? Možno, asi. Dúfam, že bude lepšia ako táto. Že dej bude záživnejší a že predstavenie ďalších postáv z hry bude viac prirodzené. ()

Reklama

Reklama