Reklama

Reklama

Dračí ninja

(neoficiální název)
  • Hongkong Ninja Dragon

Obsahy(1)

Šanghaj. Dva gangy, Zúrivá líška a Čierny orol, bojujú o nadvládu nad mestom. Existuje však jeden muž, ktorý môže zastaviť násilie a urobiť krátky proces s oboma gangmi  Volajú ho Dračí nindža. (beso74)

Recenze (5)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Fuzaty Harrison tu dokazal neuveritelne kusky, ako bolo prepichnutie fotky malym nozikom pocas letu:) Dokonca sa tu zahral na maleho chlapca, ked pouzil na jedneho typka prak a nasledne minikusu, ktorou ho zabil:) A co nesmiem zabudnut, obstarozny dedecek Harrison sa aj rad predvadzal, aky je dokonaly a samozrejme neporazitelny:) To vsetko dokopy len trva par minut a zvysok filmu sa niesol v takom krimi pribehu o mafianoch, ktory mali oblubu asi z doby ked v Amerike vladol Al Capone. Skoro vsetci do jedneho mali klobuky, samopale Thomsony a o oblekoch ani nehovorim. Akcne prvky sa len vyskytli nie moc v hojnom pocte a na bojove umenie mozete rovno zabudnut, tu ho urcite nenajdete. Pre mna to nebolo to prave a cele ma to aj dost nudilo. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Godfrey Ho je akási obdoba Bruna Matteiho v akčnom žánri, čo znamená že je ako režisér úplne nemohúci a jeho snímky zaujmú akurát tak svojou naivnou debilitou pre zasmiatie. Podobne ako jeho predchádzajúci film čo som videl, Ninja Champion, ani Ninja dragon nie je vlastne vôbec o ninjoch. Je to akási stupídna HK gangsterka kde sa potáca plno čínskych mafiánov v oblekoch a klobúkoch čo na seba neustále šijú podrazy a vraždia sa. Akcie moc nie je, jediná väčšia akčná scéna je celkom slušná prestrelka v dome kde je podlaha posypaná múkou takže sa po výstreloch pekne práši. Čo sa týka ninjákov, občas sa v obraze zjaví maskáčový ninja čo sa ( tak isto ako v Ninja Champion ) vždy pochytí s červeným ninjom. Jeho prítomnosť vo filme je síce nezmyselná, ale je s ním vcelku prča keď predvádza svoje ninjácke hókusy pókusy. Stačí aby mávol rukou a v tej chvíli je z civilu v ninjácko úbore plnom zbraní. Godfrey je fakticky káder, vypustiť do sveta takú zhovadilosť a tváriť sa že je to vážny film chce odvahu. Ale ostatne, nie je v tom sám. ()

Reklama

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Už jsem přijal fakt že Ninja filmy, které natáčí Godfrey Ho, budou asi vždy jen slepencem scén Richarda Harrisona a klasického HK filmu horších kvalit. A v rámci tohoto subžánru je Ninja Dragon ten lepší film. Harrison je zde i v obleku, má větší prostor mluvit a hlavně souboje díky jakžtakž soupeřům nepůsobí úplně hnusně. I hlavní zápletka o válce dvou znepřátelených klanů si vlastně dokázala udržet můj zájem. Budoucnost ukáže, třeba ještě narážím na další, alespoň takto dobrý Ninja film od Hoa. Ale moc tomu nevěřím. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

To jestli Godfrey někdy uměl točit film jo nebo né,asi nikdy nezjistíme. Nevím proč ten název Ninja Dragon,jen Godfreyova posedlost Richardem Harisnem,který se převléká do ninj úboru a zabijí nějaké zlé chlápky,další Godfreyův oblíbenec a věčný filmový Richardův nepřítel Bruce Stallion,divil bych se,kdyby to bylo jeho skutečné jméno tu jen mluví a snaží se dobře a tvrdě vyslovovat a zapínat pěst,ale oni tu jsou chvíli a zbytečně,celé to je nějaká podivná gansterská love story bez akce a bez bitek,ikdyby by byly úplně zbytečný bylo by to aspoň nějaké plus,bitky pokuď na nějakou narazíme jsou krátké a průměrné no ujdou,aspoň nějaké rozptýlení od nudy. Na začátku při pokru nebo nevím jakou hru vlastně hráli uslyšíme melodii z Carpentovy Věci. No kurva to byl šok. Jedna hvězda je za Godfrey a Bruce,to je tvrďák a typickou nesmyslnost a to ta,že stačí aby Richard lusk prsty a je v úboru ninji. Nevím očem to přesně bylo,viděl v originále bez titulků,tak nevím jestli Richard tu měl nějakou spojitost s ganstery,ale ty tři hvězdy jsou opravdu jen za Godfrey a BRUCE STALLIONA. To jméno se mi začíná opravdu,už líbit. :-) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Úděsný sledovat. Ze začátku jsem myslel, že napařím odpad, pak tedy rádoby nějaký náhecy do akce s nějakou parodii na Steloneho a nakonec beztak hovno. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama