Reklama

Reklama

Stay Out of the F**king Attic

Trailer

Obsahy(1)

Starý muž si objedná stěhováky a požaduje, aby stěhování proběhlo do rána a slibuje spoustu peněz. Ale dává jednu podmínku: vstup do podkroví nebo do suterénu je přísně zakázán. Ale jak se noc prohlubuje, odhalují hrůzy, které existují uvnitř jeho starého viktoriánského sídla. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný nacista (Michael Flynn) se chce stěhovat a za tímto účelem povolá do svého rozlehlého viktoriánského sídla stěhovací firmu, která zaměstnává bývalé vězně a dává jim druhou šanci, což má i ve svém názvu. Ta dorazí ve třech lidech, majitel a bývalý neonacista (Ryan Francis), černoška (Morgan Alexandria) a Hispánec (Bryce Fernelius), a dostanou delikátně zaplaceno, pokud se v rekordním čase vše odstěhuje. Jen musí dodržet jeden zásadní požadavek, a sice vyhnout se suterénu a podkroví. A jak už to tak v hororech bývá, zapovězeným místům se prostě nevyhnou. A odhalí zvěrstva v podobě genetických experimentů po vzoru Josefa Mengeleho. Docela se divím, že na film tak jednoduchého pojetí byli potřeba hned čtyři scenáristé. A kupodivu jsou k vidění jen dvě zrůdičky, což je tedy dost málo. Pointa ohledně skutečné totožnosti chlápka vlastnícího sídlo je taková směšná, i tak to do celkového konceptu zapadlo. Gore má vlastně jeden hlavní vrchol a tím je vyříznutý kus kůže s nacistickým tetováním. Všeho mohlo být ve filmu víc a není. Prakticky neznámá herecká parta byla na pohodu. Režijně se Jerren Lauder nevytasil s něčím extra. Určitě se najdou v jeho filmu originality, ale jeho slabší realizace z druhého sledu celkem odrazovala. V podstatě se neobjevila žádná chvilka napětí. Když už jakékoliv napětí absentovalo, tak by se to mohlo nahradit nějakými brutálními scénami. A i těch je poskrovnu. Léta ukrývaný nacista stařešina, který to ještě se svými zvrhlými plány nezabalil, je v podstatě vždy divácky zabírající námět, který když by se uchopil napínavě a příslušně drasticky, je o další dobrý hororový kousek postaráno. Když to ale v důležitých atributech začne váznout, navíc závěr je prudce nedodělaný a nevysvětlený, vzniká chudokrevná podívaná, která sice má porci originálních nápadů a snaživý herecký ansámbl, ale nedokáže pořádně uspokojit. 5/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek si najme 3 stěhováky a dá jim příplatek za to, když mu barák vystěhují do dne. Řekne jim, že nemají jít do podkroví a suterénu jinak zbytek ať si vystěhují samozřejmě tam něco najdou a on jich z tama už nechce pustit. Plusové boy, že se to rozjede od začátku mínusové za herecké výkony (ta černoška strašně přehrává) a konec po potitulkové scéně. který nedává smysl (jak ten černoch přežil?). P.s. co to má jako tak složitý scénář, že to psaly k tomu 4 lidé? ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Partička stěhováků (běloch, Hispánec, černoška) se nechá najmou divným dědkem s německým jménem i přízvukem. Po nedodržení instrukcí se začnou objevovat stopy nacistických experimentů a záhy začne být zle. Objektivně je něco mezi béčkem a céčkem se vším, co k tomu patří, ale já se docela bavil. Je to sice blbé, ale horory odkazující na nácky mám prostě rád. Má to krátkou stopáž, nijak zvlášť to nenudí a dojde i na pár slušných gore chvilek či mengeleovský experiment, který, pokud si dobře pamatuji, jsem v rámci žánru ještě neviděl a to je škoda. Dá se to. 50% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Škoda nevyužitých "dvojičiek" či experimentu zo suterénu a najmä škoda toho kto bol nakoniec pán Mueller. Ak by to človek obrátil proti autorom ich návod ako černošská trestankyňa boxuje do tváre bieleho starčeka je strašne rasistický. Chvíľami to malo nábeh aj na 3*, keby som mladší tak určite béčkovému hororu tú jednu ešte pridám, nedostatkov však bolo príliš veľa, vykompenzovala to primeraná dĺžka filmu. ()

Homerking 

všechny recenze uživatele

Tři stěhováci jsou najmuti podivným starým mužem aby urychleně vystěhovali jeho dům, ale manipulace s nábytkem pro ně bude ten nejmenší problém protože tenhle dům a jeho majitel ukrývají hrůzné tajemství.  Začátek nebyl úplně nejhorší a slušně mě navnadil, strašidelný dům, šílený dědula a závan nacizmu, super to bude nářez, hmm bohužel mimo jediné dobré scény (siamská dvojčata) a celkem slušných masek mě tenhle horor ničím nezaujal, trapné herecké výkony a nulová atmosféra. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Do závěrečných titulků jsou vloženy ještě dvě scény. (pornogrind)

Reklama

Reklama