Reklama

Reklama

Meghan a Harry v rozhovoru s Oprah Winfreyovou

(pořad)
  • USA Oprah with Meghan and Harry: A CBS Primetime Special
Talk-show
USA, 2021, 82 min

Obsahy(1)

Slavná moderátorka zpovídá vévodkyni a vévodu ze Sussexu... Oprah Winfreyová nejdříve rozmlouvá s Meghan, vévodkyní ze Sussexu. Dotýkají se mnoha témat a proberou všechno, počínaje jejím vstupem do královské rodiny, přes sňatek, mateřství a charitativní činnost až po skutečnost, jak se vévodkyně musela vyrovnávat se životem pod intenzivním tlakem veřejnosti. Později, kdy se k nim připojí i princ Harry, hovoří o svém přestěhování do Spojených států, o svých nadějích do budoucna i snech o rozrůstající se rodině. Tento speciál vyrobila společnost Harpo Productions. Výkonnými producenty jsou Terry Wood a Tara Montgomeryová, koproducentem Brian Piotrowicz. Mezinárodním distributorem pořadu je ViacomCBS Global Distribution Group. Celovečerní pořad měl premiéru v neděli 7. března v americké televizní síti CBS. (Česká televize)

(více)

Diskuze

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Uz som si zvykol, ze na CSFD sa daju hodnotit kadejake kokotiny, ale uz aj TOTO. Vazne? Asi natocim rozhovor sam so sebou, zavesim ho na youtube a napisem Pomovi, nech vytvori profil :)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Uživatel Idée_fixe smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Hlavně nekoukejte na španělskou chřipku pokud si teda v současné době nepotřebujete ještě víc vymejt mozek :)

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

A co teprve kdyby to to režíroval ten skvěle talentovanej režisér, co dělal Mercenaries nebo ten druhej úžasňák, co dělal Skin Traffic:)

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

CT zanedlho uvedie tento skvost, hehe. Som rad, ze z mojich dani som na tu volovinu neprispel ani centom. :)

Reklama

Reklama