Reklama

Reklama

Meghan a Harry v rozhovoru s Oprah Winfreyovou

(pořad)
  • USA Oprah with Meghan and Harry: A CBS Primetime Special
Talk-show
USA, 2021, 82 min

Obsahy(1)

Slavná moderátorka zpovídá vévodkyni a vévodu ze Sussexu... Oprah Winfreyová nejdříve rozmlouvá s Meghan, vévodkyní ze Sussexu. Dotýkají se mnoha témat a proberou všechno, počínaje jejím vstupem do královské rodiny, přes sňatek, mateřství a charitativní činnost až po skutečnost, jak se vévodkyně musela vyrovnávat se životem pod intenzivním tlakem veřejnosti. Později, kdy se k nim připojí i princ Harry, hovoří o svém přestěhování do Spojených států, o svých nadějích do budoucna i snech o rozrůstající se rodině. Tento speciál vyrobila společnost Harpo Productions. Výkonnými producenty jsou Terry Wood a Tara Montgomeryová, koproducentem Brian Piotrowicz. Mezinárodním distributorem pořadu je ViacomCBS Global Distribution Group. Celovečerní pořad měl premiéru v neděli 7. března v americké televizní síti CBS. (Česká televize)

(více)

Recenze (33)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pohádky většinou sňatkem končí. 1) Popelka si vezme prince, hloupý Honza princeznu, holandský princ si vzal homosexuálního bratra "své" princezny (pohádka Princ a Princ), prostě sňatkem jakoby vše končilo. Následuje jen mír, harmonie, štěstí a spokojenost._____ 2) I dospělí, považte, milují pohádky. Celosvětový zájem (nejenom) bulvárních médií o anglickou panovnickou rodinu je toho typickou ukázkou._____ 3) A tak se nakonec i čeští diváci dočkali srdceryvného vystoupení 40leté ubohé utiskované Meghan a 37letého rytířského prince Harryho pod lehce potměšilým vedením jedné z nejbohatších žen světa, zkušené 67leté Oprah Winfreyové._____ 4) Meghanina show je nesporně zajímavá. Ukazuje současnou pokryteckou tvář britského království, doutnající rasismus, nechutnou roli bulváru a jeho spolupráce s královskou rodinou či až patologický strach anglického dvora z veřejnosti. Současně vidíme, jak lze snadno manipulovat fakty a jak vévodkyně ze Sussexu veřejně lže._____ 5) Na lži politiků jsme tak nějak už zvyklí, naše (a nejenom naše) politická scéna poskytuje každodenně mnoho důkazů. Ale tady lže pohádková bytost!_____ 6) Jediný závěr, který jsem schopen si ze sledovaného rozhovoru (bez hlubších znalostí detailů) vyvodit je, že tenhle pohádkoidní bulvár opravdu nemusím._____ 7) Přesný koment: riza-do**, ostravak30**. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle zdegenerovaná rodina této fašistické země mi nezajímá. Ale při rozhovoru jsem se hodně bavil, hlavně mezi řádky. Poprvé jsem viděl slavnou miliardářku Oprah v akci a musím říct, že má příjemný styl. Nechá hosta hodně mluvit. Ve srovnání Jan Kraus hosta dost šikanuje a nedozvíte se od něj nic, naopak Marek Eben mu nechá prožít , že má hodnotu, tím se rozpovídá o zajímavých věcech. Karel Šíp dělá hloupého a tím host také řekne zajímavé věci. Zdegenerovaný princ Harry, trouba od pohledu si vzal emocionální herku bláznivou Amici,  což je samo o sobě hardcore. A s Oprah diskutují ,že královská rodinka, které Meghan říká po americku firma,  řešila, jakou bude mít její synek  Archie barvu kůže a Oprah pláče "Wow, nechci už být naživu". Lze si také udělat obrázek jak fungují média, když byla Meghan čtyři měsíce zavřena doma kvůli těhotenství a lockdownu, přesto o ní vycházelo v médiích šílenství. "Firma" jí dala najevo, že její béžový synek nebude mít nikdy královské výsady a tak zorganizovala "Megxit". ()

Reklama

octopuska odpad!

všechny recenze uživatele

Harry vybíral tak dlouho, až přebral. Nasadil si do kožichu slušnou veš, která je královské famílii příjemná, jak osina v prdeli. Meghan by potřebovala nasadit dost tvrdou léčebnou odvykačku, aby se trošku seznámila s realitou života o které nemá ani páru. Takže krasavico do Alberta s tebou, za kasu na dvanáctky, za 20 tisíc brutto. Šup s tebou do paneláku 2+kk s vyhnilým umakartovým jádrem. A starýho, co se celý den válí na kanapi u TV se škopkem v ruce a dvakrát do týdne ti dá pořádnou nakládačku. Ale mám obavy, že by nepomohlo ani to. To si mohla ČT2 odpustit. To si nelajzl ani Barrandov a to je slušná žumpa. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Dneškem asi definitivně skončily moje iluze o tom, že ČT je nezávislá. Sorry jako. V primetimu na ČT2 vysílat takovou totální šmíru, jako je "rozhovor" s princeznou Pinocchio a podpantoflákem Harrym, tak to je fakt i přes mojí lajnu. A to jí mám celkem nízko. Nova to nebyla schopná zaplatit? Nebo Barandov? Jebnout to někam mezi Soukupa a Soukupa? Asi ne. Takže u mě nepomáhá ani "God Save the Queen the fascist regime". Tolik řečí o nepochopení, útlaku, rasismu a psychologických problémech jsem slyšel naposledy v dokumentech o Osvětimi. Děti v rozvojových zemích určitě ocení a zatleskají utrpení malého, různobarevného Archieho a jeho vychcaných rodičů. Pokud tedy mají internet a obě ruce. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Britská královská rodina mne absolutně nezajímá, serou mě hlavně problémy u nás v republice, kterých tu máme víc než dost. Bohužel i přesto, že jsem se snažil absolutně ignorovat celý ten humbuk okolo zrzka a americké druhořadé herečky, neustále se to omývá nejen v televizi, novinách, internetu – nešlo si toho nevšimnout. Je to jejich problém, ať si dělají, co chtějí – chtěli být nezávislí, utekli do Kanady – tak ať si žijí, jak chtějí a neotravují furt druhé a hlavně neškemrají o peníze královské rodiny. Ještě je ta mrcha obviňuje z rasismu (ten je teď velice populární)…raději by měla chodit kanálem. Černoch vždycky zůstane černochem, bílý bílým, žlutý žlutým, cigán cigánem – tak proč je nenazývat pravými jmény. Už mě opravdu vytáčí, jak se černým furt leze do prdele. Nicméně mi přijde, že slavný princ prostě myslí jen ptákem a nechá se zcela ovládat. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Slavný moderátor Piers Morgan odešel při natáčení svého pořadu Good Morning Britain (od r. 2014) poté, co jeho kolega bránil Harryho a Meghan, a odsoudil jeho výroky o nich. Kolega shrnul, že o nich psali nehezké věci a pokračoval: „Chápu, že s ní máte či jste měl osobní vztah a že vás odstřihla. Je oprávněná vás odstřihnout, když chce.“ Piers Morgan zareagoval: „Ok. Končím,“ a odešel. Na výroky Pierse Morgane ohledně Meghan přišlo přes 41 tisíc stížností do Britského regulačního úřadu. Následně přestal pořad moderovat. (Vitox)
  • O interviewu se mluvilo ve velkém množství v médiích. Dokonce list The Guardian, který se obvykle nezaobírá děním v monarchii, o něm napsal článek a otiskl ho na přední straně. (Vitox)

Reklama

Reklama