Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (895)

plakát

Humr (2015) 

Tak nic. Ani na podruhé jsem to nepobral. Celkem top mluvící hlavy, ale scénář je přesně to, co by se  dalo nazvat artová rohypnoliáda. Prostě mám úplně jinou medikaci, než tenhle Yorgos. Na existencionální minfucky jedině Lynch. A humr je fešné zviřátko. Mimochodem.

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Takže jsou ty henté, oné Slunovrat. Přežili jsme dvě nové Vánoční pohádky na ČT. Tahle je třetí a na Netflixu. Nebudu to protahovat. Je to blbější než obě výše zmíněné, ale asi to bylo o dost levnější. Doufám. Pokud je TOHLE začátek ságy, tak to bude epický úspěch. Asylum na tripu.

plakát

Hrabě (2023) 

Chicht..to se mi u Draculy ještě nestalo. Ani když byl z Bronxu.

plakát

Pád domu Usherů (2023) (seriál) 

Šikovně pospojované, ale podivně a dost protivně zmodernizované klasiky od EAP v jednom poněkud roztahaném balení. Ale Smrt je tedy vymazlená. Zjevně i Gaimanovi Věční zlehka stárnou.

plakát

Mluv se mnou (2023) 

Jedna paní, kterou ujel vlak, kdysi prorocky vyzpěvovala...Dej mi ruku, dám ti svou Ať zůstanou...tak to teda Iveto nedám. Jen tam buď.

plakát

Zabiják bolesti (2023) (seriál) 

Takže pokud to správně chápu, tak horká válka proti drogám probíhá v různých banánových prdelích, kde Svobodný Svět nahání všelijaké Juany a Escobary, aka výrobce sněhu. Doma si přitom vypěstovali naprosto zrůdnou, státem požehnanou hydru, která si ta svoje syntetická hovna prodává vesele a naprosto legálně do teď. Zob, zob, cink cink. Mě to tedy podezřele připomíná konkurenční boj. Copak by nám k tomu řekl Rudy Purdue Giuliani?

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Rok 2001. Kate a Leopold. Veskrze průměrná romantika. Po dvaadvaceti letech na Primě někomu jeblo (a to teda fest!) a rozhodl se téma střetu galána v krajkách s ludrou v mikině rozředit na dvanáct (!!!!) dílů a řádně vytrapit. Bravo. Povedlo se. Další díly vynechám, protože míra ubohosti atakuje Soukupova Premiéra.

plakát

Dobrá znamení - Série 2 (2023) (série) odpad!

Jako fakt? Tohle jsem nečetl, neznám, neumím a srát na to. Vtipné jako výlet do Osvětimi, zato korektní velmi. Bohové, chraňte nás před eventuální třetí sérií.

plakát

Antikrist (2009) 

My se s Larsem poněkud míjíme. Kromě Království jsem celkem nepochopil (možná ano) jeho výtoky. Mám pocit, že každou pozitivní reakci na svoje výměšky oslaví rozmazáváním hoven po zdech vypolstrované cely. A vzhledem k tomu k tomu, že okénko do jeho bydliště je stále obsazené, tak já se tam necpu. Mám nůžky, vrtačku a nebojím se je použít...

plakát

Meg 2: Příkop (2023) 

Asi něco jako Asylum na stereoidech. Ale neberte mě úplně vážně, trošku jsem si upravil medikaci. Je tam ten Stallone a velkej delfín? Není. Tak nic.