Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Přechází Pedro Pascal od Mandaloriana k Fantastic Four?

Přechází Pedro Pascal od Mandaloriana k Fantastic Four?

16.11.2023 Autor Jokolo

Kdybyste náhodou z televizních obrazovek či pláten kin v posledních letech získali dojem, že charismatický rodák z Chile je úplně všude, pak vězte, že si tento pocit v budoucnu ještě potvrdíte. Pedro Pascal toho má asi málo a jedny z největších franšíz současnosti mu nestačí, a tak si po drobných projektech jako Hra o trůnyThe Last of Us nebo Mandalorian pravděpodobně střihne hlavní roli i v plánované Fantastické čtyřce od marveláckého molochu, a to Reeda Richardse. 

 

Studio zatím oficiálně nic nepotvrdilo, server SlashFilm ale s odkazem na insidera z útrob studia uvádí, že jde o potvrzenou věc a Pascal si s Marvelem již plácl. Postavu jednoho z nejchytřejších lidí planety, jež se vlivem kosmické radiace umí protahovat lehce víc, než je obvyklé, si naposledy střihl John Krasinski v posledním dílu Doctora Strange. V rámci hrátek s mnohavesmíry to ale samozřejmě neznamená nic, byť někteří fanoušci z tohoto castingu hýkali nadšením. Prošedivělé skráně tak nejspíš připadnou Pascalovi.

 

Smutnou zprávou nicméně pro některé může být to, že toto potenciální a zatím stále oficiálně nepotvrzené obsazení může souviset s tím, že Pascal se neobjeví ve čtvrté sezóně Mandaloriana. Dá se říci, že se neobjevil už ani ve třetí řadě, jeho obličej jsme totiž neviděli a zprávy z placu uvádí, že veškerou jeho aktivitu obstarali kaskadéři v obleku, zatímco on postavě propůjčil už pouze hlas. A kvůli jeho vytížení, v současnosti navíc znásobenému dokončováním prací na očekávaném druhém Gladiátorovi od Ridleyho Scotta, se tak nebude na čtvrté řadě podílet jinak než dabováním námezdního lovce. 

 

O obsazení nové Fantastické čtyřky, u níž všichni doufají, že přinese trochu svěžího větru do skomírajícího světa, se spekulovalo již dlouho. Kolem hlavní role se motala jména jako Adam Driver, Diego Luna, Matt Smith nebo Jake Gyllenhaal, z nichž několika z nich prý byla dokonce nabídnuta, ale odmítli ji. Co se týče zbývajícího castingu, rovněž zde platí, že potvrzeno zatím není nic. Filmový kritik Jeff Sneider nicméně uvádí, že velmi blízko k získání role hlavního záporáka Galactuse má španělský herec Javier Bardem (Duna), Sue Storm by měla mít tvář Vanessy Kirby (Napoleon), jako planoucí Human Torch bychom měli vidět Josepha Quinna (Stranger Things) a kamenného Bena Grimma by si měl střihnout Ebon Moss-Bachrach (Medvěd, The Punisher). Potenciální obsazení tak zatím působí luxusně a fanoušci můžou doufat, že Marvel konečně přinese do kin oku lahodící pecku.

Reklama

Související novinky

Seriál Šógun ovládl ceny Emmy a lámal rekordy

Seriál Šógun ovládl ceny Emmy a lámal rekordy

16.09.2024

Přestože poslední ceny Emmy si odbyly své předávání teprve v lednu tohoto roku, máme za sebou zase další ceremoniál, kde se rozdávaly sošky za seriálově plodnou první polovinu roku 2024. Do… (více)

Megalopolis staví kampaň na negativních recenzích

Megalopolis staví kampaň na negativních recenzích

21.08.2024

Jak všichni jistě už víte, legendární režisér Francis Ford Coppola (Rozhovor, Vyvolávač deště) na letošním 77. ročníku Festivalu v Cannes uvedl svůj dlouho chystaný opus magnum pod názvem Megalopolis… (více)

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Robert Downey Jr. se vrací do Marvelu

Robert Downey Jr. se vrací do Marvelu

28.07.2024

Jak celý filmový svět očekával, z letošního Comic-Conu v San Diegu konečně přichází první obří novina pro sféru komiksového filmu a zejména pak pro fanoušky tvorby Marvel Studios, která se v… (více)

Třetí řada Euforie přece jen dorazí

Třetí řada Euforie přece jen dorazí

16.07.2024

Jen pár měsíců nazpět jste se u nás mohli dočíst, že plánovaná třetí řada veleúspěšné Euforie se zmítá v problémech a není zdaleka jisté, jestli se vůbec na druhou sérii bude nějak navazovat a příběh… (více)

Sam Raimi se opět točí kolem hororového žánru

Sam Raimi se opět točí kolem hororového žánru

12.07.2024

Populární režisér Sam Raimi (Lesní duch, Spider-Man) nám nadělil svůj zatím poslední režijní počin v roce 2022 díky příspěvku do marvelovského univerza, kterým byl vlažně přijatý Doctor Strange v… (více)

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

25.06.2024

Drazí ČSFĎáci, s velkou radostí vás tento rok opět zveme na Filmový víkend ČSFD, který se dočká již 13. ročníku. Náš vlastní malý filmový svátek se bude konat od pátku 2. srpna do nedělního rána 4.… (více)

Rod draka přiletí i se třetí sérií

Rod draka přiletí i se třetí sérií

18.06.2024

Jsou zprávy, které sice nejsou nikterak překvapivé, o to víc ale potěší. Žhavými intrikami a ještě žhavějšími bitvami natřískaný Rod draka je obřím hitem - pilot první série dodnes zůstává… (více)

Banda skončí pátou sérií

Banda skončí pátou sérií

11.06.2024

Americký seriál Banda patří v současnosti k jedné z nejnablýskanějších vlajkových lodí streamovací služby Prime Video. Adaptace komiksu, v níž superhrdinové nejsou opláštěné modly, které symbolizují… (více)

Johnny Depp bude satan od Terryho Gilliama

Johnny Depp bude satan od Terryho Gilliama

09.06.2024

Hollywood dával nějakou dobu od Johnnyho Deppa (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) ruce pryč. Během jeho soudních tahanic s bývalou partnerkou Amber Heard (Aquaman) se zdálo, že slavnému herci… (více)

Hrozba smrti se dočká pokračování

Hrozba smrti se dočká pokračování

16.05.2024

Akční mlátička Hrozba smrti (Road House) v režii Douga Limana premiérovala na Prime Video před necelými dvěma měsíci a k dnešnímu dni přilákala k televizním obrazovkám už téměř osmdesát milionů… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Zemřel herec Karel Heřmánek

Zemřel herec Karel Heřmánek

25.08.2024

Ve věku šestasedmdesáti let v sobotu 24. srpna tragicky zemřel oblíbený český herec Karel Heřmánek. Následujícího rána o tom informovala jeho rodina prostřednictvím facebookového profilu Divadla Bez… (více)

Nejnovější novinky

Jak to vypadá s pokračováním Umučení Krista?

Jak to vypadá s pokračováním Umučení Krista?

dnes

Dvě dekády starý historický velkofilm režiséra Mela Gibsona, Umučení Krista z roku 2004, patří dodnes mezi jedny z nejdiskutovanějším filmových děl v dějinách. Zároveň taky však patři mezi ty… (více)

Film a architektura zve na divnosti a jinakosti

Film a architektura zve na divnosti a jinakosti

včera Reklama

Mezinárodní filmový festival Film a architektura zve od čtvrtka 26. září do úterý 1. října 2024 do kin v Praze, Brně a dalších více než 40 městech po celé České republice a na Slovensku. Přehlídka… (více)

Baz Luhrmann chystá velkofilm o Johance z Arku

Baz Luhrmann chystá velkofilm o Johance z Arku

20.09.2024

Australský režisér Baz Luhrmann, který nedávno oslavil pěkné dvaašedesáté narozeniny, si vyhlédl svůj další projekt. Autor vizuálně opulentních snímků jako Velký Gatsby či Moulin Rouge! si před… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno