foto

Jeff Pope

  • nar. 1959

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Stan a Ollie
2013 Lucan (TV film)
Philomena
The Security Men (TV film)
2010 Come Rain Come Shine (TV film)
2009 Fattest Man in Britain, The (TV film)
2008 Clash of the Santas (TV film)
2005 Poslední kat
2004 Christmas Lights (TV film)
Dirty Filthy Love (TV film)
2000 Essex Boys
1997 Území mrtvých (TV film)
1993 Magician, The (TV film)
1992 Fool's Gold: The Story of the Brink's-Mat Robbery (TV film)

TV seriály

2019 Hatton Garden (TV seriál)
2014 Cilla (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2013 The Widower (TV seriál)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)
2007 City Lights (TV seriál)
2006 Northern Lights (TV seriál)
2002 Stan the Man (TV seriál)
2000 Bob Martin (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eat, Brains, Love

TV seriály

2016 Hap & Leonard (TV seriál)
Trudy (S01E04)
The Dive (S01E03)
The Bottoms (S01E02)
další epizody (4)

Host

TV pořady

2014 The EE BAFTA Film Awards 2014 (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace