foto

Bill Sage

  • nar. 3.4.1962 (58 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Caviar
The Dinner Party
The Pale Door
2019 The Wave
2018 After Everything
Carbon Canyon
The Big Take
2017 Dara Ju
Skvrny od trávy
2016 AWOL
Delinquent
Fender Bender
S terčem na zádech
Welcome to Willits
2015 Fan Girl (TV film)
The Boy
The Preppie Connection
2014 Born to Race: Fast Track
Every Secret Thing
Ned Rifle
Shockwave Darkside
The Factory
Then There Was
2013 Blumenthal
Takoví jsme
2012 Bad Parents
Elektrické děti
Surviving Family
2011 Green, The
Sweet Little Lies
2010 Hrdina ulice
The Scientist
2009 Krásný Harry
2008 New Twenty, The
Tennessee
2007 One Night
Všechno nebo nic
2006 Pád nebes
The Handyman
2005 Dívka z planety Pondělí
Shooting Vegetarians
2004 Truchlivé dědictví
2003 Hřích
Life On the Line (TV film)
Zázrak v San Ramos (TV film)
2002 EvenHand
For Earth Below
Stray Dogs
2001 Atlantis Conspiracy, The (TV film)
Mourning Glory
My Best Friend's Wife
Na texaské hranici
Nic takového
Stát se hvězdou
2000 Americké psycho
Double Parked
Riziko
Svatí z pouště
Urbania
1999 Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
Roberta
Strange World (TV film)
1998 Chainsmoker
Getting Off (TV film)
King Kong
Někde ve městě
Unaven zemřít
Vrcholné umění
1997 Cost of Living
Jagd nach CM 24 (TV film)
1996 Ochránce
Střelila jsem Andyho Warhola
Ztraceni na Manhattanu
1995 Affair play
Flirt
Perezovi
Two Plus One
1994 Babylon: la paura è la migliore amica dell'uomo
1993 Flirt
Trhlina
1992 Simple Men
Zákony přitažlivosti
1991 Ctižádost
Teorie úspěchu
1990 Vzájemná důvěra
1989 Sidewalk Stories
The Unbelievable Truth

TV seriály

2018 Power (TV seriál)
There's A Snitch Among Us (S05E09)
The Devil Inside (S05E07)
A Changed Man? (S05E06)
další epizody (7)
2017 Power (TV seriál)
You Can't Fix This (S04E10)
We're in This Together (S04E04)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Tetování (S05E12)
Zpívej, Bílá Effie (S05E05)
Litchfield má talent (S05E04)
2016 Hap & Leonard (TV seriál)
Eskimos (S01E06)
War (S01E05)
Trudy (S01E04)
další epizody (6)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Corpse De Ballet (S02E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jerseyská spravedlnost (S15E12)
2013 Ve službách FBI (TV seriál)
Žádný dobrý skutek (S05E09)
Za jakou cenu (S05E01)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Záložní plán (S02E01)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Věk rozumu (S02E06)
Co dělá včela? (S02E04)
My samotní (S02E02)
další epizody (4)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Zázračná (S03E08)
Orchideje a salám (S03E07)
Krysí pád (S03E05)
další epizody (4)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Roky služby (S02E12)
Co den přinese (S02E11)
Spící psi (S02E10)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tvůrčí svoboda (S09E09)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Těžký zločin (S06E03)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Hry s myslí (S02E17)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Tři výstřely (S03E21)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Není láska nádherná? (S03E21)
Třetí hlídka (TV seriál)
More Monsters (S06E01)
Monsters (S05E22)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Otrok hladu (S02E23)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Sex bez závazků (S01E01)
Melrose Place (TV seriál)
The Rumor Whisperer (S07E12)