foto

Dick Clement

  • nar. 5.9.1937 (83 let)
    Westcliff-on-Sea, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Je třeba zabít Bona
2008 Čistá práce
2007 Across the Universe
1991 The Commitments
1985 Water
1979 Kdo bručí v base
1971 Catch Me a Spy
1969 Hannibal
1968 Otley

TV seriály

2017 Henry IX (TV seriál)
Porridge (TV seriál)
1988 Laat maar zitten (TV seriál)

Dokumentární

2017 Moje generace
1979 To Russia... With Elton

Režijní filmografie

Filmy

1985 Water
1983 Bullshot
1982 Anyone for Denis? (TV film)
1979 Kdo bručí v base
1971 Catch Me a Spy
Uťatá hlava
1968 Otley

TV seriály

1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)

Dokumentární

1979 To Russia... With Elton

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Moje generace
1979 To Russia... With Elton

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 50 Years of BBC2 Comedy (TV film)