foto

Ian La Frenais

  • nar. 7.1.1937 (84 let)
    Newcastle-upon-Tyne, Tyne and Wear, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Je třeba zabít Bona
2008 Čistá práce
2007 Across the Universe
1991 The Commitments
1985 Water
1979 Kdo bručí v base
1971 Catch Me a Spy
1969 Hannibal
1968 Otley

TV seriály

2017 Henry IX (TV seriál)
Porridge (TV seriál)
1988 Laat maar zitten (TV seriál)

Dokumentární

2017 Moje generace
1979 To Russia... With Elton

Producentská filmografie

Filmy

1985 Water
1983 Bullshot
1979 Kdo bručí v base

Dokumentární

2017 Moje generace
1979 To Russia... With Elton

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1994 Lovejoy (TV seriál)
Last Tango in Lavenham (S06E10)
Holding the Baby (S06E09)
Fruit of the Desert (S06E08)
další epizody (10)
1993 Lovejoy (TV seriál)
The Lost Colony (S05E14)
The Price of Fish (S05E13)
Never Judge a Book by Its Cover (S05E12)
další epizody (27)
1992 Lovejoy (TV seriál)
The Prague Sun (S03E14)
Highland Fling: Part Two (S03E13)
Highland Fling: Part One (S03E12)
další epizody (14)
1991 Lovejoy (TV seriál)
The Black Virgin of Vladimir (S02E12)
Riding in Rollers (S02E11)
Lily's Pearls (S02E10)
další epizody (12)
1986 Lovejoy (TV seriál)
Death and Venice: Part Two (S01E10)
Death and Venice: Part One (S01E09)
The March of Time (S01E08)
další epizody (10)

Režijní filmografie

Dokumentární

1979 To Russia... With Elton

Hudební videoklipy

1991 The Traveling Wilburys: Wilbury Twist (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 50 Years of BBC2 Comedy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky