foto

Joey Newman

  • nar. 9.9.1976 (42 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 The Samuel Project
2013 Guilty (TV film)
Yi ye jing xi
2012 Každým dnem
My Uncle Rafael
2011 Adam a pes
2010 The Space Between
2007 Danielle Steelová: Přístav bezpečí
Reinventing the Wheelers (TV film)
2006 Crossing
2004 Pronásledovaný
2003 Vest, The
2002 Anna's Dream (TV film)
Vánoční překvapení (TV film)
2001 Rennie's Landing

TV seriály

2018 Průměrňákovi (TV seriál)
Great Heckspectations (S09E20)
Bat Out of Heck (S09E19)
Thank You for Not Kissing (S09E18)
další epizody (10)
2017 Průměrňákovi (TV seriál)
The Christmas Miracle (S09E10)
The 200th (S09E09)
Eyes Wide Open (S09E08)
další epizody (24)
2016 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the End of Watch (S02E16)
The Mystery of the Unknown Caller (S02E15)
The Mystery of the Political Operation (S02E14)
další epizody (8)
Průměrňákovi (TV seriál)
Až moc veselé Vánoce (S08E09)
Velký pád (S08E08)
Kdo to nemluví? (S08E07)
další epizody (23)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Ghost in the Machine (S02E08)
The Mystery of the Maternal Instinct (S02E07)
The Mystery of the Dead Heat (S02E06)
další epizody (20)
Průměrňákovi (TV seriál)
Ne tak klidné Vánoce (S07E10)
Mítink (S07E09)
Díkůvzdání VII (S07E08)
další epizody (25)
2014 Jim Henson's Creature Shop Challenge (TV seriál)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Fertility Fatality (S01E10)
The Mystery of the Dysfunctional Dynasty (S01E09)
The Mystery of the Mobile Murder (S01E08)
další epizody (10)
Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční mez (S06E09)
Den otevřených dveří (S06E08)
Díkůvzdání VI (S06E07)
další epizody (24)
2013 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční stromek (S05E09)
Polibek (S05E08)
Díkůvzdání V (S05E07)
další epizody (23)
2012 Průměrňákovi (TV seriál)
Dvacáté výročí (S04E10)
Vánoční sleva (S04E09)
Díkůvzdání IV (S04E08)
další epizody (23)
2011 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční dárek (S03E11)
Díkůvzdání III (S03E10)
Divadelní hra (S03E09)
další epizody (25)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Skromné vánoce (S02E10)
Díkůvzdání II (S02E09)
Povinnosti (S02E08)
další epizody (24)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoce (S01E10)
Sourozenci (S01E09)
Díkůvzdání (S01E08)
další epizody (10)
2008 Smetánka (TV seriál)
2004 Clubhouse (TV seriál)
2002 Druhá šance (TV seriál)
Chance of a Lifetime (S03E19)
Losing You (S03E18)
Experience Is the Teacher (S03E17)
další epizody (8)
2001 Druhá šance (TV seriál)
Pictures (S03E10)
Tough Love (S03E09)
The Sex Show (S03E08)
další epizody (10)
1999 Providence (TV seriál)

Dokumentární

2014 Showing Up

Herecká filmografie

Filmy

2012 Každým dnem

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace