foto

David Newman

  • nar. 11.3.1954 (65 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Night School
2017 Girls Trip
Naked
2016 Army of One
2014 Behaving Badly
Vzpomínky na Manhattan
2013 Tarzan
2012 Vánoční příběh 2
2011 Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn
2010 Bláznivá svoboda
Chůva v akci
Hurá do Afriky!
Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera (TV film)
2009 Alvin a Chipmunkové 2
Můj život v ruinách
Scooby-Doo: Začátek (TV film)
2008 Spirit
Vítej doma
2007 Norbit
2005 Pán Domu
Příšerná tchyně
Serenity
Už jsme tam?
2004 Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
2003 Baba na zabití
Bláznivá školka
Jak ztratit kluka v 10 dnech
Kocour
2002 Doba ledová
Smoochy
Život nebo něco takového
2001 Aféra s náhrdelníkem
Autokino Plameňák (TV film)
Dr. Dolittle 2
2000 102 dalmatinů
Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
Karaoke
Smlouva s ďáblem
Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
1999 Galaxy Quest
Nepolíbená
Trhák pana Bowfingera
Téměř bez šance
1998 1001 Nights
1997 Anastázie
Tanec na vlnách
1996 Fantom
Matilda
Rolničky, kam se podíváš
Velký tyran
Zamilovaný profesor
1995 Dámská jízda
Operace Slon
Tommy Boy
1994 Cesta kovbojů
Flintstoneovi
Kokosy v pralese
Můj táta hrdina
Zbožňuju trable
1993 Plácek
Semtex Blues
Šišouni v New Yorku
1992 Hoffa
Líbánky v Las Vegas
The Itsy Bitsy Spider
Této noci
Šampióni
1991 Dobrák Rover
Michael & Mickey
Muž na ženění
Neskutečná cesta Billa a Teda
Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela
Peníze jiných
Prázdniny v ráji
Runestone
Talent pro hru
1990 Back to Neverland
Blázinec
Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy
Nováček
Ohnivá eskadra
Pan Osud
Seznamte se s Applegatovými
1989 Anatomie pana člověka
Cranium Command
Malá monstra
R.O.T.O.R.
Skvělé dobrodružství Billa a Teda
Válka Roseových
Špatně zorganizovaná loupež
1988 Smrtící atrakce
1987 Anthony
Malone
Malý toaster
Můj ďábelský milenec
Vyhoď máti z vlaku
1986 Critters
Vendetta
1984 Frankenweenie

TV seriály

2019 Green Eggs and Ham (TV seriál)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Thing from the Grave (S02E06)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Moc divní sousedé (S02E18)

Herecká filmografie

Filmy

1991 Runestone

Dokumentární

2016 SCORE: A Film Music Documentary

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(38)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace