foto

Markus Majowski

  • nar. 29.4.1964 (55 let)
    Berlin-Charlottenburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dora Heldt: Unzertrennlich (TV film)
2013 Dora Heldt: Ausgeliebt (TV film)
2009 Loď snů - Papua-Nová Guinea (TV film)
2008 O Nosáčkovi (TV film)
2004 7 trpaslíků
2003 Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
2002 Loď snů - Thajsko (TV film)
2001 Nepřítel před branami
2000 Höllische Nachbarn - Chaos im Hotel (TV film)
Höllische Nachbarn - Nur Frauen sind schlimmer (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Podle vlastních zákonů (TV film)
1999 Ich bin kein Mann für eine Frau (TV film)
Late Show
1998 Das Paar des Jahres (TV film)
Hundert Jahre Brecht
Höllische Nachbarn (TV film)
Totalschaden (TV film)
1997 Rossini - Oder die mörderische Frage, wer mit wem schlief
1995 BSR: The Trash Movie
V pasti
1992 Otto - Der Liebesfilm

TV seriály

2010 Der Schlunz - Die Serie (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Operace Tygr (S14E15)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Für immer (S10E10)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Flucht nach vorn (S09E36)
2004 Sabine! (TV seriál)
2002 Die dreisten Drei - Die Comedy WG (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
Strandclique, Die (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Baby an Bord (TV seriál)
Das Amt (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Gewichtsprobleme (S02E21)
Der alte Herr (S02E20)
Alles Theater (S02E18)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2013 Inka! (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
Let's Dance (TV pořad)
Quiz Taxi (TV pořad)
2004 Ich bin ein Star, holt mich hier raus! (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky