foto

Henry Brandon

  • nar. 8.6.1912
    Berlín, Německá říše
  • zem. 15.2.1990 (77 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Čarodějové zakletého království
1983 Být či nebýt
Little House: Look Back to Yesterday (TV film)
1981 Evita Perónová (TV film)
1979 Hard Knocks
1978 Bud and Lou (TV film)
Run for the Roses
1977 Buck Rogers - a.z.
Mission to Glory: A True Story
1976 Přepadení 13. okrsku
1975 Manhandlers, The
1974 When the North Wind Blows
1973 Gentle Savage
So Long, Blue Boy
1969 Search for the Evil One, The
1963 Kapitán Sindibád
1961 Dva jeli spolu
1960 Captain Brassbound's Conversion (TV film)
1959 Okefenokee
The Big Fisherman
1958 Auntie Mame
Pirát
1957 Hell's Crossroads
Omar Khayyam
The Land Unknown
1956 Bandita
Desatero přikázání
Komančové
Silent Fear
Stopaři
1955 Lady Godiva of Coventry
1954 Casanova's Big Night
Knock on Wood
Vera Cruz
1953 Dobyvatelé sedmi moří
Planet Outlaws - a.z.
Pony Express
Scared Stiff
Tarzan and the She-Devil
The Caddy
Válka světů
War Arrow
1952 Harem Girl
Hurricane Smith
Scarlet Angel
Wagons West
1951 Cattle Drive
Flame of Araby
The Golden Horde
1949 Tarzan's Magic Fountain
The Fighting O'Flynn
1948 Bledá tvář
Canon City
Johanka z Arcu
Old Los Angeles
The Scar
Wake of the Red Witch
1947 Northwest Outpost
1943 Drums of Fu Manchu - a.z.
Hranice temnoty
1942 Night in New Orleans
1941 Bad Man of Deadwood
Hurricane Smith
The Corsican Brothers
The Shepherd of the Hills
Two in a Taxi
Underground
1940 Dark Streets of Cairo
Doomed to Die
Drums of Fu Manchu
Florian
Half a Sinner
Ski Patrol
The Ranger and the Lady
The Son of Monte Cristo
Under Texas Skies
1939 Beau Geste
Buck Rogers
Conspiracy
Geronimo
Nurse Edith Cavell
Pirates of the Skies
The Marshal of Mesa City
1938 I Met My Love Again
Kdybych byl králem
Spawn of the North
The Last Express
The Last Warning
Three Comrades
1937 Black Legion
Carnival in Paris
Hraběnka Walewská
I Promise to Pay
Island Captives
Jungle Jim
Our Gang Follies of 1938
Poslední vlak od Madridu
Secret Agent X-9
Wells Fargo
West Bound Limited
1936 Big Brown Eyes
Killer at Large
The Preview Murder Mystery
The Trail of the Lonesome Pine
Zahrada Allahova
1935 Metropolitan Nocturne
1934 Laurel a Hardy - Pochod dřevěných vojáků
1932 Ve znamení kříže

TV seriály

1984 E/R (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
F Troop (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Gunslinger (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Decision (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Rocky Jones, Space Ranger (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
The Schaefer Century Theatre (TV seriál)
1951 Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace