foto

Piet Fuchs

  • nar. 1964
    Brühl, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Benjamin Blümchen
Gut gegen Nordwind
Schattenfreundin (TV film)
2018 Meine teuflisch gute Freundin
2017 Hausbau mit Hindernissen (TV film)
Zwischen den Jahren
2016 Tatort - Es lebe der Tod (TV film)
2015 Der Bulle und das Landei - Wo die Liebe hinfällt (TV film)
Der weiße Äthiopier (TV film)
Herman the German (studentský film)
Tatort – Verbrannt (TV film)
Už je tady zas
Weiße Ritter
2014 Flying Home
Wettbewerber
2013 Adam & Omar
Sonnwende
Střepy v parku
2012 Fraktus
Wolkenheime
Život není med
2011 Bloch - Der Heiland (TV film)
Eine Insel namens Udo
Hindenburg (TV film)
Hirsch!
Její poslední den (TV film)
Schimanski: Zločin a trest (TV film)
Über uns das All
2010 Fasten à la Carte (TV film)
Město pod tebou
Scheidung für Fortgeschrittene (TV film)
Síla!
Warteschleifen - Kolportagen aus dem Callcenter
2009 Ganz nah bei Dir
Parkour
Zwölf Winter (TV film)
2008 Beento
Die Dinge zwischen uns
Marie Brand und die tödliche Gier (TV film)
Můj přítel z Fara
Von einer Welt
Wilsberg - Royal Flush (TV film)
Zweier ohne
2007 Beim nächsten Tanz wird alles anders (TV film)
Doppelter Einsatz - Überdosis Warten (TV film)
Nur ein kleines bisschen schwanger (TV film)
Telefonistka
Waldmeister
Wilsberg - Miss-Wahl (TV film)
2006 Die österreichische Methode
Fussballfieber - a.z.
Klimt
Neandertal
Wenn sie nicht gestorben sind
Černý svědek (TV film)
2005 Jako v nebi
Naboso
Rabenkinder (TV film)
Zwei gegen zwei (TV film)
2004 Hein Fach
2003 Gott ist tot
Richard Tauber - Dein ist mein ganzes Herz (TV film)
Savannah (TV film)
2001 Entinen Mies (studentský film)
2000 Smrt z lásky (TV film)
Tour Eifel
1999 Derby
Die Kümmerer
Silverstar
1998 Was tun
1997 Liebe ist Geschmackssache (studentský film)
1994 Etwas ist immer

TV seriály

2019 Das Wichtigste im Leben (TV seriál)
2018 Falk (TV seriál)
Parfum (TV seriál)
Skatol (E02)
2017 Stralsund (TV seriál)
Kein Weg zurück (E11)
2016 Der letzte Cowboy (TV seriál)
2015 Die Mockridges - Eine Knallerfamilie (TV seriál)
Ellerbeck (TV seriál)
Rentnercops (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Poslední závod (S19E08)
2013 Heldt (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Bez rozloučení (S04E04)
2012 Götter wie wir (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Waldhaus Amore (S02E07)
2011 Die Expositionsmaßnahme nach Verbier (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Schützenfest (E04)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Lutter (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2004 Stromberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Engel der Nacht (S04E08)
Die Liebesfalle (S03E10)
2002 Bloch (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Der Primus: Franz Josef Strauß (TV film)
2013 Russland, mein Schicksal (TV film)
2012 S chutí do toho!
2002 Rudi Rastlos - Der Ball rollt für Ruanda

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2013 Adam & Omar
1997 Liebe ist Geschmackssache (studentský film)

Dokumentární

2002 Rudi Rastlos - Der Ball rollt für Ruanda

Producentská filmografie

Filmy

2013 Adam & Omar
1997 Liebe ist Geschmackssache (studentský film)

Dokumentární

2002 Rudi Rastlos - Der Ball rollt für Ruanda

Kameramanská filmografie

Host

TV pořady

2013 Heimwärts mit... (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky