foto

Slavko Sobin

  • nar. 13.11.1984 (32 let)
    Split, Chorvatsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Renegades
Úkryt v zoo
2015 Úpal
2014 Ei kiitos

TV seriály

2017 A mi kis falunk (TV seriál)
A kamion (E02)
2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Nový svět (E01)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Gabi Miškové (S02E09)
Příběh Dokua Zakayeva (S02E08)
Druhý příběh Dmitrije Petroviče (S02E07)
Hra o trůny (TV seriál)
Synové Harpyje (S05E04)
2011 Loza (TV seriál)
2007 Ne daj se, Nina! (TV seriál)
Ponos Ratkajevih (TV seriál)
Zauvijek susjedi (TV seriál)
2003 Najbolje godine (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace