foto

Mirrah Foulkes

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mirrah Foulkesová je herečka známá především ze seriálů All Saints nebo Top of the Lake (r. Jane Campion) a z filmů Království zvěrstev (Animal Kingdom, 2010) a Šípková Růženka (Sleeping Beauty, 2011). Hrála také v řadě krátkých filmů Blue-Tongue Films, např. Pavouk, Kuše nebo Cryo. Je spoluscenáristkou filmu Eugene (r. Spencer Susser, 2012) a napsala a režírovala krátký film Dumpy jede do města (2012), jenž získal několik cen.

Festival krátkých filmů Praha

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dárek
2013 Outlaw Michael Howe, The
Power Games: The Packer-Murdoch Story (TV film)
The Turning
2012 Cryo
Devil's Dust (TV film)
2011 Šípková Růženka
2010 Happy Sushi
Království zvěrstev
2008 Dying Breed
Holandský zakrslý
2007 Kuše
Little Deaths
Long Road to Heaven
Pavouk
2006 Ezra White, LL.B.

TV seriály

2015 The Principal (TV seriál)
2014 Secrets & Lies (TV seriál)
2013 Deadbeat Dads (TV seriál)
Na jezeře (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
2011 Psanci na útěku (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2016 Trespass
2012 Dumpy jede do města

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace