foto

Mirrah Foulkes

Biografie

Mirrah Foulkesová je herečka známá především ze seriálů All Saints nebo Top of the Lake (r. Jane Campion) a z filmů Království zvěrstev (Animal Kingdom, 2010) a Šípková Růženka (Sleeping Beauty, 2011). Hrála také v řadě krátkých filmů Blue-Tongue Films, např. Pavouk, Kuše nebo Cryo. Je spoluscenáristkou filmu Eugene (r. Spencer Susser, 2012) a napsala a režírovala krátký film Dumpy jede do města (2012), jenž získal několik cen.

Festival krátkých filmů Praha

Herecká filmografie

Filmy

2017 War Machine
2015 Dárek
2013 Boj o moc (TV film)
The Outlaw Michael Howe
The Turning
2012 Cryo
Devil's Dust (TV film)
2011 Šípková Růženka
2010 Happy Sushi
Království zvěrstev
2008 Dying Breed
Holandský zakrslý
2007 Kuše
Little Deaths
Long Road to Heaven
Pavouk
2006 Ezra White, LL.B.

TV seriály

2018 Harrow (TV seriál)
Mens Rea (S01E10)
Lex Talionis (S01E09)
Peccata Patrisi (S01E08)
další epizody (10)
2017 The Crown (TV seriál)
A Company of Men (S02E02)
2015 The Principal (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (S05E18)
Ztracené naděje (S05E10)
2014 Secrets & Lies (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Pravá tvář (S05E06)
Odkaz (S05E05)
2013 Deadbeat Dads (TV seriál)
Na jezeře (TV seriál)
No Goodbyes Thanks (S01E06)
The Dark Creator (S01E05)
A Rainbow Above Us (S01E04)
další epizody (4)
2011 Psanci na útěku (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2006 The Chaser's War on Everything (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace