Reklama

Reklama

Pavouk

(festivalový název)
  • Austrálie Spider

Obsahy(1)

Jak se říká: je to legrace, dokud někdo nepřijde o oko. Cena diváků z ročníku 2007 a Zvláštní uznání na festivalu v Sundance 2008. Nash Edgerton je režisér, scenárista, střihač, producent, herec a kaskadér. Natočil sedm krátkých filmů, které získaly několik cen, a právě dokončuje svůj celovečerní debut. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (139)

havLord 

všechny recenze uživatele

Tento krátký film je jako zběsilá jízda po emocionální horské dráze, jaké jsou k vidění v USA zábavních parcích. P.S.: Šadvele, nikdo taky netvrdí, že to má být nějaký RL video. Není to ani fejk... je to prostě (ne)obyčejný krátký film, víc ani prd... P.P.S.: heil Igi, trochu si uprav tu svoji statistiku (o který dí Svěrák pravdu), jsi přece numero osmo... ;-))))) ()

cubiculla 

všechny recenze uživatele

Mnoho z vás si stěžuje na zbytečnost té větší části snímku, kde se prakticky nic neděje. Podle mě zbytečná není ani trochu, vyhovuje mi její náplň i délka a díky této části má také mnohem větší účinek to, co bude následovat... Člověk, který to sleduje poprvé proto nemá vůbec šanci tušit, co by se asi mohlo stát a závěr si dle mě velmi užije. ()

Reklama

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Ano, je to legrace, dokud někdo nepřijde o oko, a ještě bych dodala: Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Když jsem si myslela, že se něco stane, nestalo, když jsem to už nečekala, stalo, a pak, když už si člověk myslí, že je konec, stane se ještě víc. Titulky jsem sledovala mírně rozklepaná a držela si obě oči. Jesti chcete vědět proč, podívejte se na Spider! ()

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Krátký kajícný film o nezodpovědnosti chlapů, kteří své ženské vytáčejí doběla, jako svérázná pocta všem těm naštvaným ženám, nejen partnerkám, ale třeba i maminkám. Nedalo mi nevzpomenout u toho na Bona a jeho husarskými kousky nadupaný roztomilý klip The Sweetest Thing, který natočil své ženě jako omluvu za to, že zapomněl na její narozeniny (https://www.youtube.com/watch?v=5WybiA263bw). ***** Jen tenhle film o tom, že by chlapi neměli hledat snazší (a blbější) cesty, jak se z něčeho, co nezvládli, vyvléct ještě méně zodpovědně a nějak to narafičit, zakamuflovat, odvést pozornost, aby to zas bylo jakože dobrý, ale že by se k tomu měli radši postavit dospěle čelem, a že ženské se na ně za to zlobí právem a právem na ty laciné triky nechtějí přistoupit, protože když je nechají ty kraviny zkoušet a nechají se utahat a ukecat, jednou to fakt může blbě skončit, zdaleka není tak roztomilý. Je ale tak brilantně výmluvný a trefný a kajícný, že to ženskou i proti její vůli dokáže rozesmát, takže si radši nepřeju vědět, co Nash Edgerton a David Michôd svým ženským provedli, že se z toho pokusili takhle vykoupit, a už vůbec ne, jak to od nich následně schytali nebo k jakým tragickým koncům to nedejbože mohlo vést. Film lze aktuálně vidět zde: https://www.youtube.com/watch?v=Jmbv8kevQ-E. *~ ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Po smiechu býva plač. Film o tom, že aj dobý úmysel sa môže zvrtnúť tak, ako by si to človek hádam ani nevymyslel. Film jednoznačne odkazuje na to aby sa za volantom venovalo len šoférovaniu. Film je postavený na tom istom princípe ako všetky tie vyľakávacie videá: minútu, dve ide auto krajinou a naraz vybehne nejaký netvor. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama