foto

Angela Asher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Christmas at Grand Valley (TV film)
Ghostland
2016 I'll Be Home for Christmas (TV film)
2015 Only I...
2013 'A Fish Story'
2012 Únik z džungle
2010 Pouta, která svazují (TV film)
2009 Touch of Grey, A
2006 Král smutku
Po stopách 11. září (TV film)
2003 Bláznivá cesta (TV film)
2002 Interstate 60
2001 Sex, lži a posedlost (TV film)
Vražda v čínské čtvrti
1998 Když manželé podvádějí (TV film)
1996 Agenti z podsvětí (TV film)
1995 Kde jsou ty prachy? (TV film)
1994 Boozecan
1992 Orlí spáry

TV seriály

2019 Northern Rescue (TV seriál)
Dad Knows Best (E10)
Wake Up (E09)
2018 Soukromé očko (TV seriál)
Koukni se, kdo šmíruje (S02E16)
2017 Bad Blood (TV seriál)
When You Got Nothin'... (S01E05)
Home is Where the Gun is (S01E04)
Feast or Famine (S01E03)
další epizody (4)
2016 Inhuman Condition (TV seriál)
Soukromé očko (TV seriál)
Iluze (S01E09)
2013 Hard Rock Medical (TV seriál)
2010 Elitních 18 (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Very Stupid People (S01E13)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Faraonova kletba/Anděl na palubě (S01E11)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
1995 Married Life (TV seriál)
The Hardy Boys (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace