foto

Petr Zikmund

  • nar. 1947
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Americké dopisy (TV film)
2002 Vyvraždění rodiny Greenů (TV film)
1997 Romeo, Julie a tma (TV film)
1987 Flotila (TV film)
1986 Horečka (TV film)
1983 Oblouk světla (TV film)
1982 Jehla (TV film)
1971 Bečička (TV film)

TV seriály

2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Vlast a národ (E11)
Hra na štěstí (E10)
další epizody (12)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

2016 Já, Mattoni (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace