foto

Petr Zikmund

  • nar. 1947

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Americké dopisy (TV film)
2002 Vyvraždění rodiny Greenů (TV film)
1997 Romeo, Julie a tma (TV film)
1987 Flotila (TV film)
1986 Horečka (TV film)
1983 Oblouk světla (TV film)
1982 Jehla (TV film)
1971 Bečička (TV film)

TV seriály

2020 Zločiny Velké Prahy (TV seriál)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Vlast a národ (E11)
Hra na štěstí (E10)
další epizody (12)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Slib (E13)
Diagnóza (E12)
Zatnuté zuby (E11)
další epizody (13)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Černá ruka (S01E12)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)
Skřítkův poslední kousek (E13)
Pandořina skříňka (E12)
Dlaň na tváři (E11)
další epizody (13)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

2016 Já, Mattoni (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky