Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladé dívce Carle při cestě ze školy ujede autobus. Doma však není nikdo, kdo by ji mohl vyzvednout. Carla si z toho ale nedělá hlavu a vydá se domů pěšky. Cestou však potká svého vraha, kterému nastoupí do auta... Mnichovští vrchní komisaři Ivo Batic a Franz Leitmayr dostávají na pomoc při vyšetřování nového kolegu – Gisberta Engelhardta. Ten sloužil u armády a je velký nadšenec do techniky. Gisbert stanoví profil vraha a tvrdí, že ze záznamu posledního dívčina telefonátu z mobilu může vyfiltrovat typické vrahovo dýchání. Na základě ohledání mrtvoly pak dospěje k přesvědčení, že by se mohlo jednat o sériového vraha. Batic a Leitmayr tuto informaci okamžitě předávají dál. Na mušku vyšetřovatelů se dostává i Carlin učitel, pan Seifert...
Od začátku spolupráce nejsou komisaři s novým kolegou spokojeni a snaží se ho zbavit. Gisbert Engelhardt ze sebe musí vydat to nejlepší a dokázat, že je pro ně dobrým parťákem. Proto se vydává na lov fantoma sám, ale svou horlivostí zapříčiní spoustu katastrof... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s "Místem činu". Líbí se mi ústřední dvojice, která není černá, ani bílá. Nejsou to žádní supermani, kteří zachraňují svět, ale normální chlapi, kteří nejsou neomylní. Příběh mě zaujal a vtáhl. ()

joelly01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentar obsahuje Spoiler: Kdyz ja mam proste radeji ty klasicke Tatorty kde je spachan trestny cin a pak komisari sbiraji stopy a na konci polapi prasiveho kojota ktery pod tihou dukazu kapituluje. Tyhle ty otevrene detektivky mi moc nesedi (Treba nedavno ta Operace Cukr, i kdyz nebyla Tatort tak stejne to nastvalo). A pritom to zacalo tak dobre! Cele to slapalo dobre az do smrti c.2, pak uz to zacalo tak nejak drhnout a zdalo se mi ze to na me hraji jako na divaka na efekt. Vic nez tri bohuzel nemuzu. ()

Reklama

Galerie (41)

Reklama

Reklama