foto

Jodi Balfour

  • nar. 29.10.1987 (32 let)
    Cape Town, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Rest of Us
2015 Eadweard
Milwaukee
Unearthing
2014 Bomb Girls - Facing the Enemy (TV film)
2013 Afterparty
Afterparty
Manžel
2011 Nezvratný osud 5
Upír
2010 Kongo (TV film)
Zkáza lodi Laconia (TV film)

TV seriály

2019 For All Mankind (TV seriál)
A City Upon a Hill (S01E10)
Bent Bird (S01E09)
Rupture (S01E08)
další epizody (8)
Temný případ (TV seriál)
If You Have Ghosts (S03E05)
The Hour and the Day (S03E04)
2017 Rellik (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Koruna (TV seriál)
Drahá Jacqueline (S02E08)
2016 Quarry (TV seriál)
Nuoc Chay Da Mon (E08)
Karneval duší (E07)
Jeho skutky se rozletěly (E06)
další epizody (8)
2014 The Best Laid Plans (TV seriál)
2013 Bomb Girls (TV seriál)
Blood Relations (S02E12)
Kings and Pawns (S02E11)
Romeo Foxtrot (S02E10)
další epizody (12)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
The Inquisition (E11)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Elements of Surprise (S01E06)
Armistice (S01E05)
Bringing Up Bombshell (S01E04)
další epizody (6)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Undone (E05)
Fear of Flying (E03)
2011 The Hour (TV seriál)
V (TV seriál)
Uneasy Lies the Head (S02E08)
Svatyně (TV seriál)
Ledoborec (S04E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Únos panen (S06E12)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Tower Prep (TV seriál)
2009 The Philanthropist (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Milwaukee