foto

Abbi Jacobson

  • nar. 1.2.1984 (36 let)
    Wayne, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rodina na baterky
2018 6 Balloons
2017 LEGO® Ninjago® film
Newyorčané
2016 The Master: A Lego Ninjago Short
2014 Intimate Semaphores

TV seriály

2020 Bobovy burgery (TV seriál)
Three Girls and a Little Wharfy (S10E13)
2019 Rozčarování (TV seriál)
Pád Tiabeanie (S01E20)
Elektrická princezna (S01E19)
Ve vlastním psaní (S01E18)
další epizody (10)
Broad City (TV seriál)
Broad City (S05E10)
Along Came Molly (S05E09)
Sleep No More (S05E08)
další epizody (10)
2018 Rozčarování (TV seriál)
Pád říše (S01E10)
Sám sobě věrný (S01E09)
Hranice nesmrtelnosti (S01E08)
další epizody (10)
2017 BoJack Horseman (TV seriál)
Pán Peanutbutter kandiduje (S04E01)
Broad City (TV seriál)
Friendiversary (S04E10)
Bedbugs (S04E09)
House-Sitting (S04E08)
další epizody (10)
Portlandia (TV seriál)
Ants (S07E08)
Portland Secedes (S07E07)
2016 BoJack Horseman (TV seriál)
To šlo dobře (S03E12)
Zastavte tisk (S03E07)
Láska nebo sňatek (S03E05)
další epizody (4)
Broad City (TV seriál)
Jews on a Plane (S03E10)
Getting There (S03E09)
Burning Bridges (S03E08)
další epizody (10)
2015 Pickle and Peanut (TV seriál)
Broad City (TV seriál)
St. Marks (S02E10)
Coat Check (S02E09)
Kirk Steele (S02E08)
další epizody (10)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
80s Ladies (S03E06)
2014 Broad City (TV seriál)
The Last Supper (S01E10)
Apartment Hunters (S01E09)
Destination: Wedding (S01E08)
další epizody (10)
2013 Lucas Bros Moving Co (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2020 Visible: Out on Television (TV seriál)
Television as a Tool (E02)
The Dark Ages (E01)
2018 The Girl in the Show

Hudební videoklipy

2019 Kim Gordon - Sketch Artist (hudební videoklip)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Broad City (TV seriál)
Broad City (S05E10)
Along Came Molly (S05E09)
Sleep No More (S05E08)
další epizody (10)
2017 Broad City (TV seriál)
Friendiversary (S04E10)
Bedbugs (S04E09)
House-Sitting (S04E08)
další epizody (10)
2016 Broad City (TV seriál)
Jews on a Plane (S03E10)
Getting There (S03E09)
Burning Bridges (S03E08)
další epizody (10)
2015 Broad City (TV seriál)
St. Marks (S02E10)
Coat Check (S02E09)
Kirk Steele (S02E08)
další epizody (10)
2014 Broad City (TV seriál)
The Last Supper (S01E10)
Apartment Hunters (S01E09)
Destination: Wedding (S01E08)
další epizody (10)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Broad City (TV seriál)
Stories (S05E01)
2017 Broad City (TV seriál)
Friendiversary (S04E10)
Bedbugs (S04E09)
Mushrooms (S04E04)
další epizody (4)
2016 Broad City (TV seriál)
Jews on a Plane (S03E10)
Getting There (S03E09)
Burning Bridges (S03E08)
další epizody (5)
2015 Broad City (TV seriál)
St. Marks (S02E10)
Kirk Steele (S02E08)
The Matrix (S02E06)
další epizody (5)
2014 Broad City (TV seriál)
The Last Supper (S01E10)
Destination: Wedding (S01E08)
Fattest Asses (S01E05)
další epizody (6)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Broad City (TV seriál)
SheWork and Shit Bucket (S05E02)
2017 Broad City (TV seriál)
House-Sitting (S04E08)
Witches (S04E06)

Host

TV pořady

2018 The 70th Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)