foto

Nicholas Burns

  • nar. 1977
    Derbyshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Censor
2019 Hope Gap
Housekeeping
2018 Orgie
2017 Ghost Stories
2016 Domestic Policy
2015 Coalition (TV film)
2014 Válečný manuál
2013 The Tractate Middoth (TV film)
U Konce světa
2010 Zkáza lodi Laconia (TV film)
2008 Albert's Speech
2007 Slečna Marplová: V hotelu Bertram (TV film)
2006 Fear of Fanny (TV film)
Hard to Swallow
Na počátku jsme si rovni (TV film)
2003 Případy inspektora Lynleyho: Pádné důvody (TV film)
2002 Surrealissimo: The Trial of Salvador Dali (TV film)

TV seriály

2019 Manhunt (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt podle komiksu (S20E03)
2017 Koruna (TV seriál)
Lisabon (S02E03)
Nedopatření (S02E01)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
Pán času (TV seriál)
Thin Ice (S10E03)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
In Manus Dei (E03)
2015 Drunk History (TV seriál)
Marley's Ghosts (TV seriál)
2014 The Crimson Field (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Velká čtyřka (S13E02)
2012 Switch (TV seriál)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Mister Eleven (TV seriál)
Monday Monday (TV seriál)
Psychoville (TV seriál)
Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2008 Never Better (TV seriál)
No Heroics (TV seriál)
Benidorm (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2007 Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Comedy Showcase (TV seriál)
Romanovo impérium (TV seriál)
Ajťáci (TV seriál)
Sraz spolupracovníků (S02E01)
2005 Man Stroke Woman (TV seriál)
Mighty Boosh (TV seriál)
Pramen mládí (S02E04)
2004 Nathan Barley (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Swiss Toni (TV seriál)
Špióni z Cambridge (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2002 Druhá míza (TV seriál)
House That Jack Built, The (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 National Theatre Live: Young Marx (divadelní záznam)
2012 The Magistrate (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky