foto

Annabelle Gurwitch

  • nar. 4.11.1961 (57 let)
    Mobile, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 It's Us
2011 Atlasova vzpoura: 1. část
2010 Buddy Story, A
2007 Škvára
2006 Jak jsem se stal psem
2003 Bláznivá školka
Manfast
Melvin Goes to Dinner
2002 4th Tenor, The
Teddy Bears' Picnic
2001 The Medicine Show
2000 Ladies Room L.A.
Pollock
1999 Goosed
1998 Billy's Hollywood Screen Kiss
They Come at Night
1997 Cadillac
Changing Habits
Hon na myš
Láska na jednu noc
Než jsme se našli
Ničitel
Zamilovaný Amor (TV film)
1996 Cable Guy
Encino Woman (TV film)
Intimate Betrayal (TV film)
Time Well Spent (TV film)
1995 Not Like Us
Tři přání
1994 Automatic
1993 Red Shoe Diaries 3: Another Woman's Lipstick
Věž (TV film)
Život s Mikeym
1992 Battle In the Erogenous Zone (TV film)
1991 Pizza Man
Šance pro život (TV film)
1990 Teach 109 (TV film)
1989 Máma v kanadách (TV film)
1988 Where the Hell's That Gold?!!? (TV film)
Zářivá světla velkoměsta
1987 Dobrou Chuť, Mami
1985 Příliš horká pizza

TV seriály

2010 Dexter (TV seriál)
Nazdárek, bandito (S05E02)
2009 Cupid (TV seriál)
2008 Uklízeč (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Car Trouble (S04E14)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
2006 The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Mé tři čarodějky (S06E06)
1999 Get Real (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
The Last Frontier (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Cadillac (S07E14)
1994 Monty (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
1992 2000 Malibu Road (TV seriál)
Deníky červených střevíčků (TV seriál)
Ghostwriter (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Eddie Dodd (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Spoiled (S03E13)
1990 Snílek (TV seriál)
Sydney (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Sonny Spoon (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1985 Hromkočky (TV seriál)
1982 Not Necessarily the News (TV seriál)

Dokumentární

2007 Fired!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace