foto

Josh Segarra

  • nar. 3.6.1986 (34 let)
    Orlando, Florida, USA

Biografie

Josh Segarra pochází z Longwoodu na slunné Floridě. Má portorické kořeny a i proto hovoří plynně španělsky. Svůj zájem pro divadlo a herectví projevoval Segarra již od mladistvých let. Ve hře Čaroděj ze země Oz nastudované Orlando Youth Theatre ztvárnil postavu zbabělého lva. Projevoval taktéž muzikální nadání, když zpíval ve sboru základní školy, kterou navštěvoval. Za svůj hlas byl ceněn i v kostelním souboru. 

Na střední škole Segarra působil v muzikálech např. jako Harold Hill v „The Music Man“, Ren McCormick ve „Footloose“, nebo Nick Piazza a Joe Vegas v „Fame: The Musical“. Během této doby působil úspěšně i jako frontman hudební skupiny Capella, která účinkovala např. i pro tehdejšího guvernéra Floridy. Za svá divadelní účinkování obdržel i řadu cen, např. Best of Show za Duet Musical ve Florida Thespian State Competition. V roce 2008, Segarra dokončil Tisch School of Arts na NYU v oboru divadlo. Již během svého prvního roku na univerzitě NYU, získal Segarra roli v „béčkovém“ hororu CBS, Vampire Bats (2005), vedle známé Lucy Lawless. Během let na NYU, Josh zpíval, rapoval a beatboxoval ve skupině N'harmonics. Účinkoval na řadě akcí včetně International a Capella Super Finals. V druhém ročníku vysoké školy se pak objevil v muzikálu „Fools in Love“ mimo tradiční broadwayskou scénu.

Josh se objevil v epizodních rolích v řadě televizních projektů, včetně např. Emmy oceněné série TV Showtime Ve jménu vlasti (od r. 2011), vedle hlavní hvězdy Claire Danes, v Spravedlnost v krvi (od r. 2010) a dále pak jako již stálý účinkující v sitcomu Sirens (od r. 2014), nebo seriálu Chicago P.D. (od r. 2014) od televizní stanice NBC. Zatím jeho nejvýraznější rolí byla postava padoucha Promethea v páté sérii komiksového seriálu Arrow (od r. 2012). Z jeho filmových rolí je pak možné zmínit účinkování ve snímcích Hudba hrát nepřestala (2011), Poslové spravedlnosti (2009), a Narrows (2011).

Josh Segarra je velkým sportovním fanouškem (jeho oblíbený tým amerického fotbalu je New York Jets), je ženatý a 30. září 2016 se jemu a jeho manželce narodil syn Gus Maine.

Michal "Caszidy" Gruber

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fault
2011 Hudba hrát nepřestala
2009 Blood Night: The Legend of Mary Hatchet
Poslové spravedlnosti
2008 Narrows
2005 Upíři (TV film)

TV seriály

2020 AJ a královna (TV seriál)
Dallas (E10)
Baton Rouge (E08)
Jackson (E07)
další epizody (9)
Katy Keene (TV seriál)
Chapter Eleven: Who Can I Turn To? (E11)
Chapter Eight: It’s Alright, Ma (I’m Only Bleeding) (E08)
2019 The Moodys (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
God Friended Me (TV seriál)
The Fighter (S02E06)
Orange Is the New Black (TV seriál)
A hnědá je nová oranžová (S07E03)
Samé dobroty (S07E02)
Začátek konce (S07E01)
Arrow (TV seriál)
Starling City (S08E01)
2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Svoboda (S06E13)
Trable na druhou (S06E12)
Temný zvrat (S06E11)
další epizody (8)
Arrow (TV seriál)
Fundamentals (S06E18)
2017 Arrow (TV seriál)
Lian Yu (S05E23)
Missing (S05E22)
Honor Thy Fathers (S05E21)
další epizody (14)
2016 Policie Chicago (TV seriál)
Start Digging (S03E23)
Arrow (TV seriál)
What We Leave Behind (S05E09)
Vigilante (S05E07)
So It Begins (S05E06)
další epizody (5)
2015 Policie Chicago (TV seriál)
Debts of the Past (S03E04)
Actual Physical Violence (S03E03)
Sirens (TV seriál)
Sub-Primal Fears (S02E13)
No Love (S02E12)
Six Feet Over/Under (S02E11)
další epizody (13)
2014 My Day (TV seriál)
Policie Chicago (TV seriál)
An Honest Woman (S02E05)
The Price We Pay (S01E07)
Conventions (S01E06)
další epizody (6)
Sirens (TV seriál)
Shotgun Wedding (S01E10)
There's No "I" in Cream (S01E09)
Itsy Bitsy Spider (S01E08)
další epizody (5)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Tvrdá hra (S04E17)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
V obležení (S01E05)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Ve jménu vlasti (S01E01)
2006 Electric Company, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky