foto

Josh Segarra

  • nar. 3.6.1986 (30 let)
    Orlando, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Hudba hrát nepřestala
2009 Blood Night
Poslové spravedlnosti
2008 Narrows
2005 Upíři (TV film)

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Lian Yu (S05E23)
Missing (S05E22)
Honor Thy Fathers (S05E21)
další epizody (14)
2016 Arrow (TV seriál)
What We Leave Behind (S05E09)
Invasion! (S05E08)
Vigilante (S05E07)
další epizody (7)
Chicago P.D. (TV seriál)
Start Digging (S03E23)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Debts of the Past (S03E04)
Actual Physical Violence (S03E03)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
An Honest Woman (S02E05)
The Price We Pay (S01E07)
Conventions (S01E06)
další epizody (6)
My Day (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Tvrdá hra (S04E17)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Electric Company, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace