foto

Richenda Carey

  • nar. 1948
    Bitton, Gloucestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kolonie
2010 The Secret Diaries of Miss Anne Lister (TV film)
2005 Paralelní lži
2003 Looking for Victoria (TV film)
Mladí návštěvníci (TV film)
2001 Druhá míza
Horké prachy (TV film)
Lara Croft - Tomb Raider
1999 Whatever Happened to Harold Smith?
1998 Monk Dawson
1997 Fotograf mrtvých duší
Jane Eyre (TV film)
Mrs. Dalloway
1994 Late Flowering Lust (TV film)
Nostradamus
1990 Strike It Rich
1989 Burziáni
1988 Napříč jezerem (TV film)
Žena, kterou miloval (TV film)
1985 Florence Nightingaleová (TV film)
Lace II (TV film)
Morons from Outer Space
1984 Lace (TV film)
P'tang Yang Kipperbang (TV film)
1982 Shocking Accident, A
1981 Couples and Robbers

TV seriály

2017 Fallet (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
2009 Desperate Romantics (TV seriál)
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Čarodějnice (S07E06)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Spaced (TV seriál)
Battles (S01E04)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
Mosley (TV seriál)
1997 Chalk (TV seriál)
1996 The Prince and the Pauper (TV seriál)
1995 Choir, The (TV seriál)
Julia Jekyll and Harriet Hyde (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
Waiting for God (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
Bodger and Badger (TV seriál)
Streetwise (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
Dear John (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
In Sickness and in Health (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Zahalte jí tvář (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
Just Good Friends (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1977 Drama (TV seriál)
1976 The Muppet Show (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 Victoria Wood with All the Trimmings (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace