foto

Barbara Bosson

  • nar. 1.11.1939 (80 let)
    Charleroi, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Jury Duty: The Comedy (TV film)
1989 Little Sweetheart
1986 The Education of Allison Tate
1985 Hostage Flight (TV film)
1984 Poslední hvězdný bojovník
Vraždy podle kalendáře (TV film)
1978 Operating Room (TV film)
1977 Kozoroh 1
1976 Richie Brockelman: The Missing 24 Hours (TV film)
1974 Mame
1969 Bůh lásky?
1968 Bullittův případ

TV seriály

1997 Total Security (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 18 (S02E18)
Episode 17 (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
další epizody (8)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (22)
1995 Murder One (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
1994 Policie New York (TV seriál)
Simone Says (S02E05)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Soupeři (S02E11)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Jungle Madness (S01E15)
Rites of Spring (S01E14)
Fecund Hand Rose (S01E13)
další epizody (13)
1978 Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Sunshine (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Slib otci (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky