foto

Barbara Bosson

  • nar. 1.11.1939 (79 let)
    Charleroi, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Jury Duty: The Comedy (TV film)
1989 Little Sweetheart
1986 The Education of Allison Tate
1985 Hostage Flight (TV film)
1984 Poslední hvězdný bojovník
Vraždy podle kalendáře (TV film)
1978 Operating Room (TV film)
1977 Kozoroh 1
1976 Richie Brockelman: The Missing 24 Hours (TV film)
1974 Mame
1969 The Love God?
1968 Bullittův případ

TV seriály

1997 Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Soupeři (S02E11)
1993 Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1978 Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Sunshine (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)

TV pořady

1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1996 The 48th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Slib otci (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace