foto

Tamara Taylor

  • nar. 27.9.1970 (48 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tamara se narodila 27. září 1970 v Torontu. Její otec je afro-americko-kanadského původu a matka je skotsko-kanadského původu. Svoji hereckou kariéru nastartovala Tamara v televizních reklamách. Její první průlomovou rolí byla stálá účast v seriálu SPRÁVNÁ PĚTKA po boku Neve Campbellové a Mathew Foxe.

Od té doby se objevila v MĚSTĚ ANDĚLŮ (2000), HIDDEN HILLS (2002), CSI:MIAMI (2002), NCIS: Námořní vyšetřovací služba (2003), LOST (2004) nebo VRAŽEDNÁ ČÍSLA (2005). Také získala roli ve filmu SERENITY (2005), což je spin-off kultovního hitu FIREFLY z roku 2002.

Pak přišla její nejvýraznější role Dr. Camille Saroyan v úspěšném seriálu televize Fox, SBĚRATELÉ KOSTÍ. Představila se na začátku druhé série. Původně měla být jen hostující postavou, tvůrci jí chtěli nechat zabít, ale zalíbila se jim natolik, že od šestého dílu už zůstala jako hlavní postava.

V roce 2007 se provdala za Milese Cooleyho, když si své ano řekli v mexickém hotelu Esencia ve městě Riviera Maya.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 August Falls
2015 Ana Maria in Novela Land
Liga spravedlivých: Bohové & monstra
Slečna na hlídání (TV film)
2011 Shuffle
2007 Gordon Glass
2005 Deník šílené manželky
Serenity
2001 Born in Brooklyn (TV film)
One Special Moment (TV film)
1999 Graham's Diner
Černá Carmen Dorothy Dandridge (TV film)
1998 Superlék

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
The Killers (S01E10)
Clash by Night (S01E08)
Man with My Face (S01E06)
další epizody (5)
2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec v konci (S12E12)
Jeden den v životě (S12E11)
Režisér v ohni (S12E10)
další epizody (12)
2016 Sběratelé kostí (TV seriál)
Noční můra (S11E22)
Drahokam v koruně (S11E21)
Mrtvý v ledu (S11E20)
další epizody (12)
2015 Hunt the Truth (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tělo jako bomba (S11E10)
Kovbojská soutěž (S11E09)
Vlastizrada v době svátků (S11E08)
další epizody (22)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Výbuch v trezoru (S10E10)
Konec velkého manipulátora (S10E09)
Konec mistra křížovek (S10E08)
další epizody (23)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt gymnastky (S09E11)
Tajemství v konzervě (S09E10)
Rozruch v porotě (S09E09)
další epizody (26)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Spor duše s tělem (S08E09)
Smrt komika (S08E08)
Zakuklenec (S08E07)
další epizody (17)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt lovce tornád (S07E05)
Muž v balíku (S07E04)
Princezna v igelitu (S07E03)
další epizody (19)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Doktorka z fotografie (S06E09)
Kostra v dodávce (S06E08)
Kráska v čokoládě (S06E07)
další epizody (21)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa s bombou (S05E10)
Šampion v oleji (S05E09)
Noha s hypotékou (S05E08)
další epizody (25)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kost, která vybuchla (S04E10)
Cestující v mikrovlnce (S04E09)
Podvodník v laboratoři (S04E08)
další epizody (16)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa Claus na blátě (S03E09)
Rytíř na síti (S03E08)
Mrtvý v časové schránce (S03E07)
další epizody (19)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Jidáš na kříži (S02E11)
Bezhlavá čarodějnice v lese (S02E10)
Vetřelci v kosmické lodi (S02E09)
další epizody (11)
Vražedná čísla (TV seriál)
Řetězová reakce (S02E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ohrožení (S03E22)
2005 Sex, láska a tajemství (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Na moři (S02E02)
Zvláštní vlohy (S01E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Smrtící polibek (S02E22)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vlna zločinu (S03E07)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Atomový kryt (S04E11)
2003 Zázraky (TV seriál)
2002 Hidden Hills (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Tamara's Return (S02E04)
Alternative Lifestyles (S02E03)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1992 Freshman Dorm (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)

Dokumentární

2008 Bones: Access All Areas (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace