foto

Jolly Abraham

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mezi náhrobními kameny
2013 Onion News Empire (TV film)
2010 After You Left
2009 Loving Leah (TV film)
2005 Hranice života

TV seriály

2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Revenge (S20E04)
2015 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Community Policing (S17E05)
Transgender Bridge (S17E03)
Pro slávu a pro peníze (S16E11)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
A Moveable Feast (S03E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Terapie psycho (S15E10)
2013 Smash (TV seriál)
On Broadway (S02E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vojenská spravedlnost (S15E08)
Traumatic Wound (S14E21)
2011 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kořistní víno (S10E05)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Twitter (S02E02)
Ve službách FBI (TV seriál)
Orgány na prodej (S01E10)
2008 Super drbna (TV seriál)
Sereno, kde jsi? (S01E15)
2004 Sex ve městě (TV seriál)
Studená válka (S06E17)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tortured (S04E16)
2000 Ed (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace