foto

Cesare Danova

  • nar. 1.3.1926
    Bergamo, Lombardie, Itálie
  • zem. 19.3.1992 (66 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Zvěřinec časopisu National Lampoon
1977 Chapadla
1976 Invisible Strangler
Scorchy
1975 A Matter of Wife... and Death (TV film)
1974 Death Cruise (TV film)
1973 Dublinské vraždy
Špinavé ulice
1972 Decisions! Decisions! (TV film)
1969 Che!
Honeymoon with a Stranger (TV film)
1966 Chamber of Horrors
Špatné číslo
1964 Elvis: Viva Las Vegas
1963 Gidget Goes to Rome
Kleopatra
1962 Něžná je noc
1961 Valley of the Dragons
1959 Catch Me If You Can
Man Who Understood Women, The
Tarzan, the Ape Man
1956 Ces sacrées vacances
1955 Don Giovanni
Incatenata dal destino
Non scherzare con le donne
1954 Eternal Feminas
Jolanda la figlia del corsaro nero
Maestro di Don Giovanni, Il
Processo contro ignoti
1953 Cavallina storna, La
1952 Maschera nera
Pentimento
Tre corsari, I
1951 Correo del rey, El
1950 Cavalcata d'eroi
Final de una leyenda, El
Monaca santa
1947 La figlia del capitano

TV seriály

1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Nulová šance (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
Jack and Mike (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 13 Queens Boulevard (TV seriál)
Eischied (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
Ryan's Hope (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Dusty's Trail (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
Sandy Duncan Show, The (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
1957 Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace