foto

Daisy von Scherler Mayer

  • nar. 14.9.1966 (52 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Some Girl(s)
2012 Ne/přátelé (TV film)
2007 Já, mé druhé já a zase já (TV film)
2002 Guru
1998 Divoká Woo
Madeline
1995 Party Girl

TV seriály

2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
Two of a Kind (E12)
College Confidential (E11)
For the People (TV seriál)
Who Are We Now? (S02E09)
2018 For the People (TV seriál)
Have You Met Leonard Knox? (S01E07)
Reverie (TV seriál)
The Black Mandala (E07)
Get Shorty (TV seriál)
Selenite (S02E03)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Just in Case (S04E06)
Bosch (TV seriál)
Missed Connections (S04E07)
Živí mrtví (TV seriál)
The Bridge (S09E02)
2017 Doubt (TV seriál)
Clean Burn (E04)
Get Shorty (TV seriál)
From Stamos With Love (S01E04)
Outcast (TV seriál)
Mercy (S02E08)
The Last Tycoon (TV seriál)
A More Perfect Union (E07)
Chicago Med (TV seriál)
Naughty or Nice (S03E04)
Ray Donovan (TV seriál)
Shabbos Goy (S05E05)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Extreme Measures (S02E05)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
That Text Was Not Meant for Josh! (S01E11)
Good Girls Revolt (TV seriál)
Puff Piece (E07)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Valley of the Heart's Delight (S03E01)
Ray Donovan (TV seriál)
Ryba a pták (S04E06)
Profesionální lháři (TV seriál)
Vize konečného stavu (S05E04)
Holokracie (S05E03)
2015 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Limbo (S02E08)
The Fosters (TV seriál)
More Than Words (S03E04)
Profesionální lháři (TV seriál)
Všechno je tak zasraně samozřejmý. Říkám si... (S04E11)
Entropie je nakažlivá (S04E03)
Protože jsem škorpion, kurva, tak proto (S04E02)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
The 214s (S01E08)
Mozart in the Jungle (TV seriál)
You Have Insulted Tchaikovsky (S01E04)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Appropriately Sized Pots (S02E08)
The Fosters (TV seriál)
Girls Reunited (S02E08)
Profesionální lháři (TV seriál)
Hra s ohněm (S03E08)
2013 Full Circle (TV seriál)
Hit the Floor (TV seriál)
The Carrie Diaries (TV seriál)
Read Before Use (S01E03)
2012 Shameless (TV seriál)
Parenthood (S02E08)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Kašli na lemury (S03E10)
Znáte slečnu Jonesovou? (S03E09)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a stolička (S03E16)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dvacátého třetího sedmý (S03E07)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Half the Picture
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace