foto

Daisy von Scherler Mayer

  • nar. 14.9.1966 (54 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Some Girl(s)
2012 Ne/přátelé (TV film)
2007 Já, mé druhé já a zase já (TV film)
2002 Guru
1998 Divoká Woo
Madeline
1995 Party Girl

TV seriály

2020 Zoey's Extraordinary Playlist (TV seriál)
Zoey's Extraordinary Boss (E03)
A Million Little Things (TV seriál)
Change of Plans (S02E16)
Bosch (TV seriál)
The Overlook (S06E01)
Živí mrtví (TV seriál)
Look at the Flowers (S10E14)
2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
Jedna jako druhá (E12)
Univerzitní utajení (E11)
For the People (TV seriál)
Who Are We Now? (S02E09)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Leave What You Don't (S05E13)
Bosch (TV seriál)
Poslední recept (S05E03)
2018 For the People (TV seriál)
Have You Met Leonard Knox? (S01E07)
Reverie (TV seriál)
The Black Mandala (E07)
Chyťte ho! (TV seriál)
We'll Let You Know (S02E04)
Selenite (S02E03)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Just in Case (S04E06)
Bosch (TV seriál)
Přehlédnuté souvislosti (S04E07)
Živí mrtví (TV seriál)
The Bridge (S09E02)
2017 Chyťte ho! (TV seriál)
From Stamos With Love (S01E04)
Doubt (TV seriál)
Clean Burn (E04)
Outcast (TV seriál)
Mercy (S02E08)
The Last Tycoon (TV seriál)
A More Perfect Union (E07)
Chicago Med (TV seriál)
Naughty or Nice (S03E04)
Ray Donovan (TV seriál)
Shabbos Goy (S05E05)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Judgment (S01E06)
Chicago Med (TV seriál)
Extreme Measures (S02E05)
Good Girls Revolt (TV seriál)
Puff Piece (E07)
Šílená bejvalka (TV seriál)
That Text Was Not Meant for Josh! (S01E11)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Valley of the Heart's Delight (S03E01)
Ray Donovan (TV seriál)
Ryba a pták (S04E06)
Profesionální lháři (TV seriál)
Vize konečného stavu (S05E04)
Holokracie (S05E03)
2015 About a Boy (TV seriál)
About a Prostitute (S02E12)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Limbo (S02E08)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #67: Don't Kill the Princess (S01E07)
The Fosters (TV seriál)
More Than Words (S03E04)
Profesionální lháři (TV seriál)
Všechno je tak zasraně samozřejmý. Říkám si... (S04E11)
Entropie je nakažlivá (S04E03)
Protože jsem škorpion, kurva, tak proto (S04E02)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
The 214s (S01E08)
Mozart in the Jungle (TV seriál)
You Have Insulted Tchaikovsky (S01E04)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Květináče (S02E08)
The Fosters (TV seriál)
Girls Reunited (S02E08)
Profesionální lháři (TV seriál)
Hra s ohněm (S03E08)
2013 Full Circle (TV seriál)
Hit the Floor (TV seriál)
The Carrie Diaries (TV seriál)
Strings Attached (S02E03)
Read Before Use (S01E03)
2012 Jane by Design (TV seriál)
The Backup Dress (E16)
Shameless (TV seriál)
Parenthood (S02E08)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Kašli na lemury (S03E10)
Znáte slečnu Jonesovou? (S03E09)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a stolička (S03E16)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dvacátého třetího sedmý (S03E07)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Half the Picture