foto

Ben Masters

  • nar. 6.5.1947 (72 let)
    Corvallis, Oregon, USA

Herecká filmografie

Filmy

1997 Druhá občanská válka (TV film)
1995 Zajímavý muž (TV film)
1994 Time to Heal, A (TV film)
Walker Texas Ranger 3: Deadly Reunion
1993 Twist of the Knife, A (TV film)
1992 Kandidátka na první dámu (TV film)
Keys, The (TV film)
Trýznivé pochybnosti (TV film)
1988 Ulice snu (TV film)
1987 Chlap na míru
Riviera (TV film)

Galerie (4)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky