foto

Nita Talbot

  • nar. 8.8.1930 (88 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Amityville 1992
1990 Diggin' Up Business
Mistr loutkář 2
1989 Oklamaný (TV film)
1988 Ve jménu lásky
1986 Šek je na poště
1985 Americká zmrzlina
Filmový sen
1983 Frightmare: Legenda hororů
Peklo za mřížemi
Ta druhá (TV film)
1982 Noční směna
The Concrete Jungle
1980 Island Claws
Serial
Turnover Smith (TV film)
1979 Sweet Creek County War, The
1977 Sex and the Married Woman (TV film)
1975 Den kobylek
1973 What Are Best Friends For? (TV film)
Záhada Mančuského orla
1972 Buck a kazatel
1971 They Call It Murder (TV film)
1970 The Movie Murderer (TV film)
1967 Cool Ones, The
1965 A Very Special Favor
Girl Happy
That Funny Feeling
1962 Who's Got the Action?
1958 I Married a Woman
Once Upon a Horse...
1957 This Could Be the Night
1956 Bundle of Joy
1951 On Dangerous Ground
1950 Bright Leaf
Montana
This Side of the Law
V kleci
1949 Always Leave Them Laughing
Nádherný pocit

TV seriály

1995 Doupě (TV seriál)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Starting from Scratch (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
You Are the Jury (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
Nobody's Perfect (TV seriál)
1979 Supertrain (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Soap (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 McCoy (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Here We Go Again (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Needles and Pins (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Zločinný steh (S02E06)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Funny Face (TV seriál)
Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The John Forsythe Show (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Hot Off the Wire (TV seriál)
Insight (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 Joe & Mabel (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
The Best of Broadway (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Secret Storm (TV seriál)
1953 Eye Witness (TV seriál)
1952 The Hunter (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Search for Tomorrow (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace