foto

Mark Elderkin

  • nar. 21.6.1981 (39 let)
    Mbabane, Svazijsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Teplouš
2016 Popelka v teniskách
Tess
2013 Alle Macht den Kindern (TV film)
Mandela: Dlouhá cesta ke svobodě
2012 Rallye smrti: Peklo na zemi
Restless (TV film)
Temný příliv
2011 Skeem
2007 Sbohem, Bafano
2005 Záhada Bermudského trojúhelníku (TV film)

TV seriály

2017 Cizinka (TV seriál)
Nový svět (S03E13)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Nečekaný odpor (S04E01)
2016 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Hrdelní pře (S03E09)
2015 Saints & Strangers (TV seriál)
The Book of Negroes (TV seriál)
Dominion (TV seriál)
Mouth of the Damned (S02E02)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Nepříjemné pravdy (S02E09)
Dělostřelecká příprava (S02E05)
Poslední jednání (S02E04)
2014 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Před vyplutím (S01E07)
Zvraty štěstěny (S01E06)
Přípravy k boji (S01E04)
další epizody (4)
2006 Život v buši (TV seriál)

Dokumentární

2008 Speciální jednotky v akci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky