foto

Clive Mantle

  • nar. 3.6.1957 (60 let)
    Barnet, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Lokomotiva Tomáš - příběh hrdiny
2009 Morris: A Life with Bells On
V srdci bouře: Churchill ve válce (TV film)
2006 Po Tomášovi (TV film)
2005 Dobrodružství Poseidonu (TV film)
2003 Druhá přirozenost (TV film)
2000 French & Saunders Live
1999 Nejtemnější světlo
The Nearly Complete and Utter History of Everything (TV film)
1992 Falešná hra (TV film)
Vetřelec ³
1990 Bílý lovec, černé srdce
Ten, kdo stvořil špióna (TV film)
1989 Mackie Messer
1988 Není Sherlock jako Holmes
1987 Scoop (TV film)
Superman 4
1986 Zázračný lékař
1980 The Orchard End Murder

TV seriály

2015 Jekyll a Hyde (TV seriál)
Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
2012 Sherlock (TV seriál)
Psisko baskervillské (S02E02)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
2010 White Van Man (TV seriál)
2008 Invisibles, The (TV seriál)
2005 Robinsons, The (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
2003 Čtyřicítka na krku (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Bloomin' Marvellous (TV seriál)
1994 Imaginatively Titled Punt & Dennis Show, The (TV seriál)
Vicar of Dibley, The (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Bottom (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Medics (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1988 Chelmsford 123 (TV seriál)
The Return of Shelley (TV seriál)
1987 Bit of Fry and Laurie, A (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lenny Henry Tonite (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Wide Awake Club (TV seriál)
1982 Jane (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Dokumentární

2006 World of Robin Hood (TV film)
1968 Scene (TV seriál)

TV pořady

1993 Comic Relief: The Invasion of the Comic Tomatoes (TV pořad)
Live & Kicking (TV pořad)
Shooting Stars (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace