foto

Cara Mantella

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Já, Tonya
2016 Zakladatel
2014 HR (TV film)
Probudím se zase včera
2012 Zpátky ve hře
2011 Můj budoucí přítel (TV film)
2010 Vánoční duch (TV film)
2009 7 Days of Yellow

TV seriály

2018 Bobcat Goldthwait's Misfits & Monsters (TV seriál)
2017 Outcast (TV seriál)
Mercy (S02E08)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
2006 The Game (TV seriál)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace