Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sloan (Christina Milian) je mladá, krásná a úspěšná. Jediné, co jí chybí k úplnému štěstí, je povýšení v práci a zásnubní prsten od přítele. Když ale zemře její klientka, herečka Caitlin (Ashley Benson), jejíž duch se Sloan zjeví, uvědomí si, že život, který žije, vlastně dokonalý vůbec není. Je na čase sundat z nosu růžové brýle a změnit co se dá, než bude příliš pozdě. (alyssa18)

(více)

Recenze (30)

Marina111 

všechny recenze uživatele

Sympatická Ashley Benson a nesympatické, ba až trápne prekonvertovanie klasickej Dickensovej predlohy do amerických pomerov toho najkomerčnejšieho rázu. Jeden z tých filmov, ktoré viac ako Vianocami zaváňajú biznisom, a o ktorých naozaj neviete povedať, či sú komédiou, alebo skôr autoparódiou. Aspoň ja to dosiaľ neviem. Ak takto naozaj niekto poníma Vianoce, zaslúžil by si NAOZAJ návštevu NAOZAJSTNÝCH vianočných duchov, aby mu osvetlili ich význam a zmysel ... ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nepřečetla jsem si předem o čem ten film je, takže jsem byla docela překvapená, že se z toho vyvinula další variace na Dickensovu Vánoční koledu. Vůbec nechápu, proč to tady má tak malé hodnocení, protože mě se ten film líbil. Rychle to ubíhalo, docela jsem se bavila, navíc tam bylo pár pěkných chlapů. Na televizní film to bylo velmi dobré. 4* ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Dickensova Vánoční koleda v kulisách od Mattella, kde se prkenně pohybují levné nápadoby Barbín a Kenů a deklamují věty o jejichž smyslu nemají nejmenší ponětí? To je opravdová noční můra a ukázka plytkosti, kdy povrchní druhořadé fifleny přehrávají role povrchních fiflen, aniž by tušily v čem je podstata předlohy, kterou navíc nějaký druhořadý scénárista brutálně znásilnil a neschopný režisér dorazil, když ji ztvárnil jako prázdnou nablýskanou cetku z teleshopingu někde na MTV. Teď už jen chybí, aby Hasbro začala prodávat akční figurky z Bergmanovy Podzimní sonáty. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Hollywoodské zpracování Dickensonovy Vánoční koledy plné slunce, Kenů, Barbín, předvídatelnosti a klišé. Zkrátka taková alternativa pro mladé, kteří už jsou typickou Vánoční koledou přesyceni. Příběh je nesmírně průhledný, postavy nepropracované (dokonalý pan doktor, který byl tak dokonalý, že si na něj hlavní hrdinka vzpomněla až když se s ním po letech setkala a najednou ho hroozně miluje), nemluvě o tom, jak byla Sloan (Ch. Milian) kariéristická mrcha, ale z hodiny na hodinu se změnila a všichni jí odpustili mávnutím proutku (vážně ?). Láska mi z její strany přišla taková vynucená (duchové řekli, tak to tak musí být..) - než jí dala Caitlin (A.Benson) najevo, že sympatizuje spíše s panem doktorem, ve svém vztahu byla spokojená..... No, co si budeme povídat, popsání podivností tohoto filmu by vyšlo na celou esej. Ale pocitově je to tak na tři hvězdičky, Ashley Benson mám celkem ráda z Pretty Little Liars a tak je její přítomnost ve filmu celkem plus, navíc se beze studu přiznám, že mě to docela bavilo, přestože jsem si měla chuť někdy z hlavní hrdinky rvát vlasy. Ale provázení minulostí / přítomností / budoucností bylo celkem zajímavě vymyšlené a poselství filmu musím také docenit. Takže takové sváteční 3* :) ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Příšerné zpracování klasiky. Příběh o sobecké a nesympatické "Christině Milan", která v posledních pár minutách procitne a za to by jí měl člověk fandit. Vůbec! Koukal jsem na to jen kvůli Chadovi Michaelovi Murraymu a ten mě tam nezklamal. Typická role pro něj. Nicméně, vůbec nic dalšího mě nazaujalo. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama